Як відбудеться ЗНО 2020: уся необхідна інформація - Univer PL

Як відбудеться ЗНО 2020: уся необхідна інформація

Вступ
Проголосуйте!
0 / 0

Цього року в Україні Зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 25-го червня та 17-го липня. 

Доїзд

Місцева влада має подбати про те, аби переважну більшість випускників шкіл довозили окремим транспортом до пунктів тестування. Інформацію про транспорт для доїзду на місце проведення ЗНО повідомлять керівники шкіл.

Добиратись до пунктів самостійно учні будуть у тому випадку, якщо місцева влада не зможе організувати транспорт.

Пункт складання ЗНО

Учасникам ЗНО необхідно прийти до пункту тестування у зазначений час, який буде вказано у їхньому запрошенні. Впускатимуть дітей до 10:50. 

4-го червня інформація про час  і адресу тестування з’явиться на особистій сторінці учасника ЗНО.

Перед пунктом тестування випускникам потрібно дотримуватись соціальної дистанції. Це стосується і перебування в транспорті, яким приїдуть діти. За цим слідкуватиме супроводжуючий.

Правила входу на пункт здачі ЗНО

 Учасники по одному підходять до чергового на пункті та  показують, паспорт або ІD-картку, сертифікат ЗНО та запрошення-перепустку. При цьому вони повинні зняти маску і показати обличчя. Потім маску потрібно знову одягнути. За рекомендаціями ВООЗ, після того, як людина зняла одноразову маску, потрібно одягнути нову.

Медпрацівник вимірює температуру безконтактним термометром. Вона має бути не вища, чим 37, 2.

Тоді випускникам пропонують помити руки.

Перед входом до аудиторії в учасників ще раз перевірять документи.

Складання іспиту

Приміщення мають провітрювати перед і після проведення тестування не менше 30 хвилин, а також дезінфікувати.

Під час складання ЗНО в аудиторії має бути максимум 15 учасників і 2 інструктори. Необхідна дистанція між людьми – 1,2 метри. 

Під час складання іспиту учасники повинні одягнути маски та вчасно їх змінювати.

Пробне ЗНО

Що стосується пробного ЗНО, то з української мови і літератури воно відбудеться 15-го червня 2020-го року, з інших навчальних предметів – 17-го червня.

З 1-го червня учасники пробного ЗНО отримають на свої особисті кабінети оновлені запрошення-перепустки з інформацією про адреси розміщення пунктів пробного тестування.

Для того, аби отримати результати пробного ЗНО, кожному учаснику потрібно внести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

  • 15 – 17 червня (українська мова і література);
  • 17 – 19 червня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Для тих, хто скористається такою можливістю, результати тестування з української мови і літератури оприлюднять до 21-го червня, а з решти предметів — до 23-го червня.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію