Як обрати університет по гороскопу? - Univer PL

Як обрати університет по гороскопу?

Інші теми
Проголосуйте!
0 / 0

Одним із найсучасніших та найпопулярніших у світі методів профорієнтації є підбір університету по гороскопу. Ефективність цього методу пов’язана з тим, що він базується на аналізі астрологічних якостей абітурієнта і дає можливість обрати той університет, який сприятиме як особистісному розвитку, так і успішній побудові кар’єри.

Ми підготували детальні рекомендації по вибору університету за знаком зодіаку для абітурієнтів польських навчальних закладів.*

Овен — Польсько-Японська Академія Комп’ютерних Технологій

Польсько-Японська Академія Комп'ютерних Технологій корпус

Стихія Овна — це Вогонь. Люди, які народжуються під цим знаком зодіаку — амбіційні, цілеспрямовані та неприборкані. Овни виділяються деякою агресивністю у всьому, з чим мають справу. Вони здатні миттєво змінювати напрямок діяльності, а також швидко відновлюються після поразки. 

Овен належить до активних знаків Зодіаку. Його риси характеру не дозволяють йому залишатися осторонь від життєвих подій.  Вони абсолютно відкриті для всього нового та впевнені, що здатні з легкістю змінити цей світ. Овни схильні до емоцій і не приховують їх. У своїх почуттях і вчинках часто бувають непостійними.

Овни мають достатньо сили та наполегливості, аби дістатися вершин навіть у таких випадках, коли обставини складаються не зовсім на їх користь.  Однак критика, особливо зі сторони рідних людей, здатна вибити їх з колії.

Ідеальний вуз для амбіційних та цілеспрямованих Овнів — Польсько-Японська Академія Комп’ютерних Технологій.

Це — один із найкращих ІТ-університетів Польщі. Заклад був заснований у 1994 році в межах урядового договору про партнерство у ІТ-галузі між Польщею та Японією. 

Навчальна програма університету побудована на основі європейських стандартів академічного викладання та із врахуванням особливостей науково-технічного прогресу. 

Телець — Державний Університет Імені Марії Кюрі-Склодовської

корпус університет Марії Кюрі-Склодовської

Стихія Тельця це Земля. Саме цим аргументується їхня стійкість та ґрунтовність. Тельці — це люди, яким дуже потрібна впевненість у власних силах, а також чітке розуміння своїх цілей та ідей. Вони наділені благородним та незалежним характером.

Тельці не покладаються на везіння та удачу, а здобувають бажане за допомогою своє наполегливої праці. Це і є їхнім секретом успішного життя.

Спокій, терпіння і легка пасивність це основні риси Тельця. Вони краще стійко витримають удари долі, ніж зійдуть з обраного шляху. Відмовити їх від задуманого майже неможливо. 

У своїх цілях і ідеях Тельці стабільні та незмінні. Вони можуть відкласти реалізацію задуманого на пізніше, але ніколи не забувають про свої плани. 

Ідеальний університет для неординарних та наполегливих Тельців — це Державний Університет Імені Марії Кюрі-Склодовської.

Це — найбільший державний вуз у східній Польщі. Університет розташований у спокійному та комфортному для життя Любліні.

Навчальний заклад має понад 60 навчальних напрямків та більше 200 спеціальностей, що викладаються на 11 факультетах. Орієнтуючись на ринок світових освітніх послуг, в університеті окремі дисципліни викладають  англійською мовою.

Близнюки — Суспільна Академія Наук

диплом Суспільна Академія Наук

Близнюки це активний знак, якому іноді не вистачає трохи енергії, аби досягти омріяного успіху. Вроджена практичність цього знаку дозволяє йому легко вирішувати повсякденні проблеми, роблячи своє життя легким та комфортним.

Найголовніша умова існування для Близнюків — це впевненість у власній свободі. Їх, як і вітер, дуже важко втримати. Однак, через деякий час вони обов’язково повернуться.

Людям, які хочуть стабільних відносин, часто буває важко порозумітись із цим знаком зодіаку.

Близнюки мають дуже багато різноманітних інтересів. Вони завжди активні і знаходяться на шляху до чогось нового. Однак, їхня практичність, ерудованість та логічний склад розумі допомагають їм завжди досягати бажаного.

Найкращий вищий навчальний заклад для допитливих Близнюків — Суспільна Академія Наук.

Академія має високі позиції у рейтингах вищих навчальних закладів «Perspektywy» та «Rzeczpospolita». До викладання у Академії залучають фахівців із інших навчальних закладів, експертів в певній галузі, науковців із інших країн.

 Навчальні програми у закладі постійно оновлюються, відповідно до змін ринку праці та появи нових перспективних напрямів діяльності. Серед нових спеціальностей: спортивна журналістика, е-врядування та адміністрування, графіка та проектування комп’ютерних ігор, маркетинг мас-медіа і PR-у, психологія бізнесу, професійна комунікація, міжкультурний менеджмент, антикризовий менеджмент та інші.  

Рак — Академія Леона Козьмінського

головний корпус Університет Л. Козьмінського

Стихія Раків — це вода, спокійна і стояча. Раки намагаються триматись подалі від бурхливих течій, надаючи перевагу спокійному руху по дну. Такі люди не бояться одноманітності і завжди намагаються не дивитись на життя поверхнево. Глибокий аналіз та осмислення — це їхня тактика.

Перш, ніж зробити фінальний крок, Рак досліджує можливі варіанти розвитку ситуації, а також шляхи відступу.

Раки схильні до накопичення, віддаючи перевагу реальним благам, а не перспективам. Вони не люблять ризикувати грошима. Навіть будучи впевненими у власному успіху, вони вкладуть у справу значно менше, ніж могли б. Таким чином вони захищають себе від фінансового краху, якого бояться більше всього на світі.

Люди, які народилися під цим знаком, відрізняються особливою чутливістю. Рак любить шану і славу, але сприймає їх, як належне. Він віддає перевагу тихому сімейному життю.

Ідеальний навчальний заклад для економних та раціональних Раків — Академія Леона Козьмінського.

Це — найкраща бізнес-школа в Центральній та Східній Європі. Вуз може похвалитись низкою національних і міжнародних акредитацій, а також займає провідні позиції у глобальних освітніх рейтингах завдяки високій якості освітніх послуг.

Уже 17 років Академія займає перше місце серед приватних університетів в освітніх рейтингах, опублікованих польськими інформаційними порталами «Perspektywa», «Rzeczpospolita» і «WPROST».

Навчальні програми розробляють із представниками відомих міжнародних бізнесових, консалтингових та управлінських компаній, де згодом студенти можуть проходити практику та стажування.

Лев — Ягеллонський Університет

Стихія Лева це Вогонь. До того ж вогонь,  який спокійно палає у каміні та зігріває своїх теплом усіх, хто цього потребує. 

Вогонь Лева горить рівно, стабільно та ніколи не обпалює.

Лев – знак активний. Він завжди екстраверт, намагається знаходитись в центрі уваги та є «двигуном» багатьох процесів, що відбуваються навколо нього.

Леви тягнуться до сильних особистостей, а також  дбають про слабких, ділячись з ними своєю енергією.

Леви володіють сильною волею. У своїх рішеннях вони незалежні, але вважають не тільки потрібним, а й необхідним впливати на поведінку інших, оскільки впевнені у власній правоті і непогрішності.

Прагнення досягти вершин в усьому переслідує Левів все життя. Однак,  коли успіх знаходить Лева, він сприймає це як належне.

Найкращий вуз для амбіційного та сильного Лева — Ягеллонський університет.

Це — найстаріший державний вуз у Європі та один із найпрестижніших у Польщі.  Цей університет має потужний освітній та науковий ресурс, розвинену матеріально-технічну базу та унікальну історію освітньої традиції.

Ягеллонський Університет є лідером різноманітних національних та світових рейтингів якості вищої освіти. Вуз постійно входить до п’ятірки кращих вишів Польщі згідно рейтингу освітнього фонду «Perspektywy».

Діва — Університет Менеджменту

Університет Менеджменту

Діви належать до тригонів Землі. Вони відрізняється своєю практичністю, раціональним підходом до життя та вмінням піклуватися про майбутнє. Однак Дів виділяє дослідний підхід — вони довго вивчають ґрунт, не поспішаючи його обробляти.Загалом Діви розумні, наділені логікою та інтуїцією. Однак, їхня любов критикувати все навколо часто заважає їм мати хороші стосунки з людьми.

Діви мають розвинене почуття обов’язку і дуже раціонально витрачають гроші, намагаючись не мати боргів.

Ще одна риса Діви — це тонка проникливість та хороша інтуїція, тому їх важко обдурити.

Діви відрізняються постійністю, але якщо говорити про рівномірний рух, а не про статичність їхньої натури. Крім того, за прагненням до земних благ в Діви ховається колосальна потреба в душевному вдосконаленні.

Найліпший навчальний заклад для раціональної та практичної Діви —  Університет Менеджменту.

Це — один із найсучасніших приватних вишів Польщі, заснований Асоціацією Економічних Ініціатив в 1995 році у Варшаві.

Університет менеджменту, одним із перших у Польщі, отримав акредитацію «Edexcel international» та статус офіційного центру «London Test of English». 

Університет Менеджменту демонструє поєднання якісних освітніх традицій із увагою до всебічного розвитку особистості. Це гарний вибір для тих, хто прагне отримати сучасне розуміння економічних тенденцій у світі.

Терези — Академія Фінансів та Бізнесу Вістула

головний корпус Академії Фінансів та Бізнесу Вістула

Стихія Терезів Повітря. Це наділяє їх характер не тільки  легкою непостійністю, але й невловимістю. Терези не люблять довіряти комусь наосліп або залежати від когось.

Знання для Терезів даються легко, вони наче отримують їх із повітря. Вчитися і дізнаватись щось нове для них так само природно, як і дихати.

Отримана інформація нітрохи не обтяжує життя Терезів: все неприємне і тривожне в їхній свідомості розсіюється так само легко, як ранковий туман.

Терези часто бувають непостійними: їхня активність і невтомність швидко змінюється періодами повної апатії. Винятком є лише книги: читати Терези люблять завжди.

Терези намагаються раціонально підходити до життя і приймати зважені рішення. Однак, їм часто не вистачає вміння довіряти власній інтуїції. Навчившись цьому, вони зможуть уникати багатьох помилок.

Важливим є те, що Терези не сходять з обраного шляху, не звертають уваги на спокуси, але цілеспрямовано йдуть до своєї мети.

Найкращий вуз для практичних Терезів — Академія Фінансів та Бізнесу Вістула.

У Вістулі діють програми польською та англійською мовами. Іноземні студенти мають змогу пройти інтенсивні підготовчі мовні курси, стати учасниками екскурсійних турів, днів планування кар’єри, долучитися до наукових, культурних, спортивних активностей. 

Сьогодні тут мають можливість навчатися представники із понад 40 країн, що засвідчує функціонування комфортного полікультурного університетського середовища.

Скорпіон — Краківський Економічний Університет

Скорпіон належить стихії води. Він відрізняється стрімкою та непередбачуваною силою. Скорпіон — це завжди бурхливий потік, який зносить усе на своєму шляху. Стримати його не зможуть ніякі перепони.

Життя Скорпіона неспокійне і насичене подіями. Однак, при всій своїй силі Скорпіон знак пасивний, і, спілкуючись з його представником, ви неодмінно звернете на це увагу. Скорпіон може здатися дуже цілеспрямованим, але ця якість виявляється тільки в дрібницях.

Майже всі люди, які народилися під цим знаком, відрізняються яскраво вираженою індивідуальністю, і ніхто не залишається до них байдужим. Протягом життя на частку Скорпіонів випадає чимало випробувань, лише зміцнюючих їх волю і честолюбство. Однак, зазвичай вони проходять це все, не прикладаючи великих зусиль.

Сильним та імпульсивним Скорпіонам підійде Краківський Економічний Університет.

Це — найбільший державний економічний університет Польщі, повністю акредитований Міністерством науки і вищої освіти. Він є найбільшим польським науковим центром.

Вуз був першим вищим навчальним закладом в Польщі, який ввів навчання англійською мовою, на початку 90-х. 

Університет цінується за якісну освіту і наукові дослідження. Навчаючись в ньому, можна отримати подвійний диплом спільно з вузами у Франції, Німеччині, Іспанії та України.

Краківський Економічний Університет співпрацює більш ніж з 200 зарубіжними вузами, міжнародними організаціями та комерційними структурами (наприклад Google, IBM, PMI, Pricewaterhouse Coopers, Elektrolux, Motorola, Shell, Nestlé, Danone і т.д.).

Стрілець — Вроцлавська Політехніка

дзеркальний корпус Вроцлавська Політехніка

Стрілець належить стихії вогню. Його полум’я сильне, але його легко контролювати. Їх Вогонь горить рівно і яскраво, даючи необхідну енергію для руху вперед.

Стрільці відрізняються своєю активністю. Це стосується як розуму, так і тіла. Вони цінують свободу, невимушеність та відвертість. А будь-які обмеження сприймають болісно або й агресивно.

Часто Стрільці більше відстоюють чужі права, ніж власні, нерідко опікуються іншими людьми.

Жвавість Стрільців має одну слабку сторону вони можуть займатися лише однією справою, однак концентруються на ній повністю. 

Вирішувати декілька завдань одночасно вони не можуть і не хочуть.

Часто Стрільці діють занадто швидко, не встигаючи обміркувати свої вчинки і оцінити наслідки, до яких це все може призвести.

Найкращий університет для сміливих та спраглих до знань Стрільців — Вроцлавська Політехніка.

Це — один із найбільших та найпотужніших технічних університетів в Польщі, який займає провідні позиції в національному рейтингу.

Навчальні програми Політехніки відзначені польськими та міжнародними нагородами: «Найвпливовіша установа», «Найпопулярніший університет», лідерство серед польських технічних ВНЗ у рейтингу Webometrics.

В основі навчальних програм акцент на розвиткові новітніх технологій: нанотехнологій, біотехнологій, телекомунікації, телеінформатики та інформаційних систем.

Серед досягнень науково-педагогічного складу Вроцлавської політехніки наявність близько 800 різних сертифікованих патентів та винаходів. 

Диплом Вроцлавської політехніки є затребуваним на європейському ринку праці. Фахівці ІТ, працівники сфери телекомунікації, яких готують в університеті, мають найвищий рівень доходів у Вроцлаві.

Козеріг — Університет Економіки та Інновацій

корпус Університету Економіки та Інновацій

Козеріг знак землі, який славиться своєю практичністю та розсудливістю. Їх погляди — прозаїчні, а цінності — матеріальні.

Зазвичай уявні ідеали, ілюзії або абстрактні міркування для Козерогів чужі. 

Людей, які народилися під знаком Козерога, об’єднує велика життєва стійкість і прагнення здобувати хороші результати у всьому.

Під зовнішньою спокійною і врівноваженою поведінкою Козерога часто ховається прагнення до лідерства і влади, яке він просто не в змозі контролювати. 

Козероги мають достатню енергію, але керуючий ними знак все ж таки відноситься до числа пасивних. Це стосується не тільки грошей і матеріальних благ, але й емоцій.

Козероги не стануть сперечатися, відстоюючи свою думку, а залишаться при ній і будуть ретельно збирати докази власної правоти. Козерогів рідко вибиває з колії невдача вони йдуть до поставленої мети.

Прагматичним та цілеспрямованим Козерогам підійде Університет Економіки та Інновацій.

Це — найбільший приватний університет в Східній Польщі, який постійно здобуває престижні освітні нагороди. Також він належить до 17-ти найкращих університетів із 200 вишів у Польщі, які готують фахівців у сфері економіки.

Університет має ряд відзнак у сфері затребуваності випускників серед роботодавців та активної співпраці з бізнесом. Це нагороди «Найінноваційніший та найкреативніший університет в Польщі щодо створення кар’єрних перспектив», «Польська нагорода інноваційності».

Навчальні програми орієнтовані на отримання практичних знань у сфері економіки та бізнесу. До їх розробки залучають представників регіонального бізнесу ареалу міста Любліна, фахівців управлінських компаній, відомчих структур.

Водолій — Університет Сівітас

Водоліїв відрізняє безмежна цікавість до навколишнього світу і здатність цікавитися будь-якими аспектами життя.  Однак, часто це заважає їм зосередитися на чомусь одному. 

Водолії мають унікальну здатність швидко вчитись, і це робить з них справжніх геніїв. Вони є дуже активними та емоційними. Через це Водолії часто втрачають самоконтроль та хвилюються через дрібниці.

Критичні обставини це те, що змушує Водолія взяти себе в руки та почати діяти. Саме в такі моменти він знаходить свою внутрішню силу для зовнішньої боротьби.

Водолії люблять бути серед людей, у них швидко з’являються приятелі і знайомі. Однак,  в душі вони часто почуваються самотніми. Його інтерес до навколишнього світу має більше науково-теоретичний характер.

Найкращим вузом для допитливих та спраглих до нового Водоліїв є Університет Сівітас.

Це — відомий приватний вищий навчальний заклад, де орієнтуються на світові освітні стандарти освіти та формують полікультурне середовище, сприятливе для навчання іноземних громадян. 

Студенти мають змогу отримати соціальні, політичні, дипломатичні, економічні спеціальності. 

За роки діяльності вищий навчальний заклад отримав чимало професійних відзнак від освітніх моніторингових установ, бізнесових структур, громадськості.

Сьогодні тут діє понад 40 навчальних програм, які викладаються польською та паралельно англійською мовами. Є можливість проходження мовних курсів для іноземців. Мовні групи формуються залежно від рівня студентів. Навчаються представники із понад 50 країн світу.

Риби —Нижньоселезький Університет

Нижньоселезький університет навчальний корпус

Стихія Риб Вода, текуча і непостійна. Ці люди добиваються свого ласкою, а не напором.

Риби часто пливуть за течією, намагаючись уникати небезпек. Чинити опір силам зовнішнього світу Риби не будуть, як і захищатися від них. Риби рятуються мрійливістю і вважають себе вільними, хоча насправді рухаються в заданому напрямку.

Одна з найцікавіших особливостей Риб —  вміння подивитися на себе з боку і оцінити як сильні, так і слабкі сторони. Добре знаючи, що їм під силу, представники цього знаку ставляться до власної персони трохи іронічно, а от від інших вимагають серйозності.

Риби уникають суперництва і конфліктів, прагнучи піти подалі, як тільки ситуація перестає бути мирною. 

Інтелект Риб дуже незвичайний: їхній світогляд неоднозначний, а мрії — абстрактні. Однак, це не заважає їм рухатись до своїх цілей. Риби — ще ті оригінали. Можливо, не всі їх завжди розуміють. Однак, у своїй течії вони мають цікаве та комфортне життя.

Найкращий вуз для мрійливих Риб — Нижньоселезький Університет.

Це – найбільший приватний університет в Нижній Сілезії, який заснований у 1997 році. 

Студенти мають змогу навчатися на 3 факультетах та отримати освіту за понад 30 напрямками. Тут діє Педагогічний факультет, Факультет суспільних наук та журналістики, Факультет технічних наук. За рівнем викладання педагогічних дисциплін Університет має відзнаки  освітнього рейтингу «Perspektywy».

Навчання здійснюється відповідно до міжнародних освітніх стандартів, із використанням класичних академічних навчальних програм та авторських розробок педагогічного колективу. Є також можливість отримання післядипломної освіти чи проходження перекваліфікації.

*Усі рекомендації діють тільки 1 квітня 2020 року. З днем гумору 🙂

#attachment_2975, #attachment_3218 {
width: auto !important;
}

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію