Вступна кампанія з UniverPL - Univer PL

Вступна кампанія з UniverPL

Вступ
Проголосуйте!
0 / 0

Цьогорічний вступ відрізняється від минулих років. Зокрема: заміною ЗНО на НМТ, виданням атестатів за новою процедурою, швидкою зміною правил для українських абітурієнтів.

Відповідно, вступ в нових реаліях передбачає розуміння актуальної ситуації та оперативного реагування на зміни.

Що наразі необхідно від абітурієнта?

Головне для вступу – атестат, але скласти НМТ варто, тому що, як зазначено вище, правила можуть змінитися знову.

Польські ВНЗ усвідомлюють, що рівень знань польської чи англійської мови у вступників можуть бути нижчими за ті, які необхідні. Тому виші пропонують підготовчі курси, а деякі, навіть спеціальні пропозиції з україномовним навчанням. Можливості та варіанти є – варто лиш встигнути скористатися ними!

Яка наша роль як компанії-представника польских вишів під час вступу?

Українсько-Польський Центр Освіти “UniverPL” офіційно співпрацює із топовими польськими університетами вже більше 10 років і знає усі тонкощі в цій справі.

На початку співпраці ми завжди допомагаємо абітурієнтам з вибором напрямку навчання, а в подальшому – з вибором міста та самого університету, враховуючи фінансові можливості, побажання, плани на майбутнє, хобі та здібності та багато інших факторів. 

У цей складний час ми даруємо кожному абітурієнту впевненість у майбутньому, можливість отримати знання, які він 100% використає в майбутньому: для відбудови України чи міжнародної кар’єри. Наші співробітники щодня працюють в режимі НОН-СТОП, першими дізнаються про всі зміни, збирають актуальну інформацію, щоб підібрати для кожного оптимальний варіант навчання. 

Чому варто обирати UniverPL?

Робимо більше, ніж обіцяємо. Для кожного з нас робота з клієнтами не зосереджується лише на питанні: “Чи передбачено це договором?”. В першу чергу вона базується на питанні: “Чим я можу вам допомогти?”. Саме тому кожен 3-тій наш клієнт – за рекомендаціями. 

Підтримка. Наші співробітники не лише проконсультують щодо вступу, а й вислухають історії кожного. Так як важливо не лише бути спеціалістами, а мати емпатію: співпереживати та підтримувати.

Працюємо в посиленому режимі. З початком війни наша команда в Україні опрацьовує безліч дзвінків, новин від університетів та підбирає кращі варіанти навчання для абітурієнтів. Одночасно з цим, наші координатори в Польщі долучилися до волонтерської діяльності, проведення екскурсій університетами та консультуванням щодо життя в Польщі.

 

Все ще роздумуєте про вступ? Заповнюйте анкету абітурієнта або відразу телефонуйте в наш контакт-центр – і вас проконсультують з усіх питань!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію