Ви задумались про освіту за кордоном? Польща – це правильний вибір! - Univer PL

Ви задумались про освіту за кордоном? Польща – це правильний вибір!

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Польські ВНЗ становлять невід’ємну частину сучасної європейської системи вищої освіти, а це означає якість, перспективність та відповідність вимогам ринку праці. Вища освіта Польщі представлена державними та недержавними ВНЗ, які мають однакові стандарти організації навчального процесу та викладання.

Форма власності навчального закладу не впливає на його якість та престиж. Диплом, отриманий в університетах Польщі, визнається у всіх країнах Європейського Союзу, в Україні, Росії та багатьох інших країнах світу. Це значно розширює можливості випускників.

Вартість навчання в польських ВНЗ є доступна майже кожному українському абітурієнту, який планує поступати до запропонованих нами університетів, адже становить в середньому від 750 до 2000 євро на рік – це як приватні так і державні “виші”.

Генетична близькість культури та мови дозволяє українським студентам легко адаптуватися в Польщі, та легко спілкуватися з місцевими населенням.

За роки навчання, кожен студент з України досконало вивчить польську мову та щонайменше володітиме ще однією іноземною мовою (англійська мова є обов’язковою дисципліною у багатьох ВНЗ).

Вищі навчальні заклади Польщі приділяють велику увагу, щоб студенти під час навчання здобували не тільки знання але і практичні навики. Навчання передбачає проходження практик у провідних фірмах і організаціях Польщі та інших країн ЄС. Велика увага приділяється практичним дослідженням, а також творчій і артистичній діяльності студентів, за що вони також можуть отримувати стипендії.

Польські університети беруть участь у програмах обмінів Socrates / Erasmus, мають двосторонні договори з іншими ВНЗ Європи та Світу, завдяки чому студенти мають додаткову можливість там навчатися, стажуватися і отримати дипломи двох європейських ВНЗ.

Навчання в Польщі – це не тільки якісна європейська освіта за доступними цінами, а й вільне переміщення по Євросоюзі з правом на офіційну роботу в будь якій країні!

Вища освіта в Польщі дає чудову можливість пізнати багату культуру, побачити історичні пам’ятники, насолодитися найбільшим в Європі природним середовищем.

На сьогоднішній день українські абітурієнти мають реальну та доступну можливість вибору між європейською освітою в Польщі та освітою в Україні.

Українсько-Польський Центр Освіти “UniverPL” – це твій шанс здобути якісну освіту без корупції в європейському університеті та відкрити для себе світ нових можливостей!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію