На 1+1 вийшов сюжет про дуальну освіту у Вроцлаві, підготований спільно з UniverPL - Univer PL

На 1+1 вийшов сюжет про дуальну освіту у Вроцлаві, підготований спільно з UniverPL

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Для того, щоб студент під час навчання міг отримати професійний досвід та закріпити отримані знання на практиці, у деяких польських вишах існують програми дуального навчання.
У сюжеті ми розповідаємо про програму дуального навчання в одному з найкращих логістичних вишів Польщі – Міжнародному Університеті Логістики та Транспорту у Вроцлаві.

За програмою дуальної освіти студент 3 дні на тиждень навчається , а 2 дні працює в одній із компаній-партнерів вишу. Навчатися за такою програмою можуть лише найкращі студенти.
Зарплата всюди різна, але є одна важлива умова – за свою роботу студент отримує винагороду, яку університет з компаніями обговорює заздалегідь і вона не може бути меншою ніж вартість навчання в університеті.

Серед партнерів Міжнародного Університету Логістики та Транспорту такі відомі компанії, як: Amazon, DHL, Volkswagen, CCC, Crusar Logistics, Fleet Partners, Vos Logistics, LEONI тощо.

Заповніть анкету абітурієнта, щоб дізнатися більше про умови вступу до Міжнародного Університету Логістики та Транспорту у Вроцлаві.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію