Університет Лазарського: вступна кампанія, знижки та стажування - Univer PL
Головний корпус Університет Лазарського

Університет Лазарського: вступна кампанія, знижки та стажування

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Керівник міжнародного відділу Університету Лазарського Юстина Муравська розповіла про особливості вступної кампанії у 2020-му році, стипендії та знижки на навчання

Що таке Університет Лазарського?

Університет Лазарського – провідний університет бізнесу та права у Польщі. 

В Університеті вчаться понад 4000 майбутніх менеджерів, юристів, бізнесменів, дипломатів, політиків, маркетологів, фінансистів та економістів. 

Навчання здійснюється на понад 20 спеціальностях.  Завдяки британській акредитації є можливість отримання випускниками двох дипломів одночасно – польського Łazarski University та британського Coventry University. 

Університет Лазарського – найпопулярніший університет в Польщі серед іноземців. Понад 80% слухачів англомовних програм – студенти з інших країн.

Навчання відбувається двома мовами: польською та англійською.

Які основні напрямки навчання в університеті?

Бізнес та право

Скільки коштує навчання?

Польськомовне навчання вартує від 1600 євро за рік, англомовне — від 3000 тисяч євро за рік.

Стипендії та знижки на навчання для українців

Університет пропонує дві стипендіальні програми. Першу можна отримати ще перед приїздом до вузу.  Для цього абітурієнту необхідно до кінця серпня записати невеликий відеоролик та надіслати його разом із анкетою на електронну адресу вузу. 

У відео потрібно розповісти про себе та своє бажання вчитись в Університеті Лазарського. Головне — це бути активним, мати хобі або займатись волонтерством. Також потрібно мати середній бал атестату не менше, ніж 4,3 з 5.

Стипендія дає знижку на навчання від 20-ти до 50-ти %.

Абітурієнти, які мають середній бал 5, можуть отримати ректорську стипендію, яка повністю покриває навчання. Також вони отримають подальше фінансування навчання в університетах, що знаходяться в межах ЄС.

Абітурієнти, подадуть документи до 20-го травня, не будуть сплачувати реєстраційний внесок.

Як вступити в Університет Лазарського?

Для того, аби вступити до університету, необхідно мати середній бал атестату 7,3 – 7,4. Вступних екзаменів складати не потрібно.

Також необхідно підтвердити знання мов. Польську та англійську  мови треба знати на рівні B2.

Чи відбудеться вступна кампанія?

Так, відбудеться.

Українським студентам, які можуть отримати атестати із запізненням, не варто боятись того, що вони не встигнуть вступити до вузу. Університет підготував вступну кампанію так, щоб усі абітурієнти змогли подати документи.

Набір розпочався 20-го квітня і триватиме до кінця вересня. Абітурієнтам потрібно відправити університету копії необхідних документів. Оригінали можна привезти, коли буде така можливість. На початку семестру навчання відбуватиметься як в університеті, так і дистанційно.

В університеті запевняють, що готові приймати документи тих студентів, які не встигатимуть взяти участь у вступній кампанії.

Дистанційне навчання

Університет має розроблену програму, за допомогою якого студенти можуть вчитись дистанційно за звичайною навчальною програмою. Кожного дня вони спілкуються із викладачами у режимі онлайн. До кінця цього семестру вони вчитимуться дистанційно. Сесія та захист дипломів також відбудуться онлайн.

Для того, щоб дізнатись більше, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію