Університет адміністрації та підприємництва, м. Люблін – запрошує на навчання! - Univer PL

Університет адміністрації та підприємництва, м. Люблін – запрошує на навчання!

Вступ
Проголосуйте!
0 / 0

Університет адміністрації та підприємництва (пол. Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji). Університет WSPA розпочав свою діяльність в 1998 р. з відкриття спеціальності «Управління підприємством». Засновником університету є Centrum Kształcenia Menedżerów Przemysłowych w Lublinie Sp z o.o. (CKMP) це компанія, що працює на ринку освітніх послуг з 1992 року.

WSPA пропонує європейський диплом та високий рівень кваліфікації, сприятливу атмосферу для навчання та активне молодіжне студентське життя.

Чому варто вчитися в Університеті підприємництва та адміністрації?

Високі позиції у рейтингах: знаходиться на 30 місці серед усіх бізнесових шкіл на території Польщі та 5 місце в рейтингу найкращих Вищих Учбових Закладів даного типу, що випускають спеціалістів.

Позитивні відгуки Державної Акредитаційної Комісії по всім навчальним напрямках: відповідні рівні акредитації.

Сертифікат «Вірогідна Школа», що надається Вищим Навчальним Закладам даного типу, рівень навчання яких відповідає усім державним стандартам і правилам навчання у Польщі.

Досконалий викладацький персонал, високій рівень проведення занять. Переважна більшість викладачів – професорський склад з університету Марії Кюрі-Склодовської та Політехніки Люблінської.

Наукова діяльність: організація наукових конференцій, власне видавництво, система внутрішніх грантів для наукового персоналу. WSPA тісно співпрацює з ВУЗами цілої Європи. Закордонні партнери – Arteveldehoge school (Бельгія), Buznesa Augstskola Turiba (Литва), Copenhagen University College of Engeneering (Данія), Diakonjhemmet University College (Норвегія), Tatung University (Тайвань), University College of London – (Великобританія), University of Alicante – (Іспанія), Urbana University of Ohio (США).

Можливість отримання студентами соціальних стипендій: за досягнення в науці або спорті, стипендія на проживання, стипендії на харчування, стипендії соціальні для людей з обмеженими фізичними можливостями, допомога в надзвичайних ситуаціях.

Стажування у солідних підприємствах та фірмах. Можливі стажування закордоном.

Відділ Кар’єри та Міжнародного Обміну. Активність студента обов’язково супроводжується відвіданням університетів партнерів та можливістю навчання в університетах інших країн та брати участь у міжнародній між університетській діяльності.

Участь у програмі ERASMUS. Можливість навчання в інших країнах в рамках навчання у WSPA та програми ERASMUS.

Велика кількість наукових кіл і організацій студентських (знижки за навчання при активній діяльності в гуртках). Діяльність відкриває великі можливості, потенціал та виховує лідерські якості студента.

Співпраця з державними, а також закордонними навчальними закладами.

Вигідні соціальні об’єкти: 2 кафе, парковка на 210 автомобілів, цілковите пристосування до потреб студентів з обмеженими фізичними можливостями. Веб-сайт: www.wspa.pl

Додаткові можливості під час навчання

Екзамени business English в London Chamber of Commerce and Industry – LCCI.

Можливості отримання міжнародного сертифікату, що підтверджує знання англійської мови в робочому оточенні – TOEIC.

Екзамени, що дозволяють отримати сертифікат внутрішнього аудитора – BVQI.

Екзамени European Computer Driving License тобто Європейський Сертифікат Комп’ютерних Навичок – спільно з Польським Інформаційним Товариством – ECDL.

Факти та цифри:

заснований у 1998 році;
площа будівлі 4 450 м.кв.;
більше 150 викладачів.
Напрямки навчання:

Адміністрація
Журналістика та зв»язки з громадськістю
Фінанси та бухгалтерський облік
Політологія
Соціологія
Міжнародні відносини
Управління
Архітектура та урбаністика
Транспорт
Просторова економіка
Інформатика
Детальніше про напрямки та спеціальності в цьому Вузі можна дізнатися тут.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію