UniverPL переходить на електронні договори - Univer PL

UniverPL переходить на електронні договори

Інші теми
Проголосуйте!
2 / 5

У зв’язку із заходами попередження і боротьби з пандемією коронавірусу, компанія UniverPL перейшла в режим дистанційної роботи. 

Ми підготували електронні договори для всіх наших послуг,  за допомогою яких будемо співпрацювати з нашими клієнтами в режимі онлайн.

Що таке електронний договір?

Електронний або цифровий договір  — це договір-оферта у цифровому вигляді, який ми надсилаємо клієнту на електронну пошту прикріпленим PDF файлом.

Договір-оферта має таку ж юридичну силу, як і звичайні роздруковані та підписані договори. Він має всі прописані умови та присвоєний індивідуальний номер. 

Ми маємо багаторічний досвід роботи з договорами такого типу, адже використовуємо їх на онлайн-курсів з польської мови.

Як це працює?

Після того, як абітурієнт вирішить вступати до польського університету разом з компанією UniverPL, ми надішлемо Вам договір на електронну пошту у вигляді PDF-документа. Після цього Вам потрібно відправити нам скан-копії документів та зробити оплату. Ці процедури також легко зробити в режимі онлайн.

Аналогом підписання договору з боку UniverPL буде момент надсилання договору на електронну скриньку клієнта. Аналогом підписання договору з боку клієнта буде надсилання скан-копій документів та здійснення оплати першої частини вартості послуг.

Які переваги від зміни договорів отримають клієнти?

По-перше, електронний договір має таку ж юридичну силу, як і традиційний договір. Тому, у випадку невиконання своїх зобов’язань нашою стороною, клієнти зможуть захистити свої права у судовому порядку.

По-друге, зважаючи на пандемію коронавірусу COVID-19, такий формат співпраці є абсолютно безпечним для обох сторін. Адже для підписання договору не потрібно їхати в офіс чи у відділення пошти.

По-третє, такий формат співпраці дозволяє зекономити час та гроші. Для підписання договору тепер не потрібно чекати відправлення документів, забирати його з відділення Нової Пошти, а потім відправляти назад.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію