У Польщі поліція штрафує людей за порушення карантину - Univer PL

У Польщі поліція штрафує людей за порушення карантину

Проголосуйте!
0 / 0

З 1-го квітня у Польщі ввели жорстокіші обмежувальні заходи через пандемію коронавірусу. Поліцейські штрафують людей, які порушують вимоги карантину.

Нагадаємо, що Уряд Польщі посилив обмежувальні заходи через спалах коронавірусу. Наразі забороняється без поважної причини виходити з дому та збиратись групою людей. Діти можуть бути на вулиці лише під наглядом батьків. 

Також з’явивилсь зміни, які стосуються старших осіб. З 10:00-ої до 12:00-ої години за місцевим часом продуктові магазини, аптеки і магазини з засобами особистої гігієни зможуть відвідати люди, старші 65-ти років.

У черзі до каси можуть стояти не більше, чим троє покупців. Заходити до магазинів дозволено лише у  захисних рукавичках. А у громадському транспорті обмежили кількість місць для пасажирів.

Однак поліція повідомляє про те, що люди не хочуть дотримуватись необхідних правил карантину. Тому тих, хто порушує вимоги обмежувальних заходів, штрафуватимуть.

Під час одного з патрулювань поліцейські виявили на вулиці групу молодих людей, які відпочивали. Кожному з них виписали штраф у сумі 500 злотих. Загалом незаконне зібрання обійшлось їм у 2 тисячі злотих.

Також штраф у сумі 500 злотих отримав водій, який перевозив в автобусі більше людей, чим дозволено.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію