У Польщі не будуть посилювати карантинні обмеження - Univer PL

У Польщі не будуть посилювати карантинні обмеження

Проголосуйте!
0 / 0

У Польщі поки що будуть не запроваджувати національний карантин, адже кількість нових захворювань на коронавірус не перевищила 27 тисяч на добу.

Про це повідомив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

«Цього тижня, вперше за два місяці, середня кількість нових захворювань почала зменшуватися. 65 нових випадків на 100 000 мешканців все ще багато, але, це – перший сигнал стабілізації та доказ того, що останні обмеження є ефективними і що соціальна дисципліна має сенс» — заявив прем’єр-міністр. 

Також він закликав громадян залишатись вдома.

«Дисципліна працює. Тому я завжди прошу і буду просити — давайте сидіти вдома. Правило просте — чим менше соціальних контактів, тим менше шансів заразитися та з’являється можливість вгамувати епідемію», — додав Моравецький.

Нагадаємо, що через збільшення кількості захворювань на Covid-19 у Польщі ввели нові обмеження.

«Якщо кількість заражених перевищить 70-75 випадків на 100 000 жителів, нам доведеться запровадити національні карантинні правила, навіть заборони на поїздки.

Однак, якщо кількість заражених буде менше 50 випадків на 100 000, можна повернутися до правил «червоної» зони, а менше 25  – до «жовтої», – повідомив 4 листопада Матеуш Моравецький.

 

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію