У Польщі дистанційне навчання в університетах продовжили до 24-го травня - Univer PL

У Польщі дистанційне навчання в університетах продовжили до 24-го травня

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

У Польщі офіційно  продовжили дистанційне навчання в університетах до 24-го травня. Пізніше освітні заклади поступово повертатимуться до звичайної форми навчального процесу. Кожен університет розробить окремо свій план відновлення навчального процесу.

Початок наступного навчального року

У Польщі є свій аналог ЗНО – матура. Вона проходить у дві сесії: основну та поправкову. Поправкова сесія є для тих абітурієнтів, які не склали лише один із обов’язкових предметів. 

Основна сесія матури цьогоріч триватиме з 8-го до 29-го червня 2020-го року. При цьому, усі екзамени будуть проводитися лише у письмовій формі, усних іспитів не буде.

Результати матури оголосять 11-го серпня

Результати поправкової сесії матури будуть 30-го вересня. Через це університетам необхідно буде продовжити терміни вступної кампанії, для того, щоб усі охочі встигли подати документи. Також початок занять у 2020/2021-му навчальному році відбудеться із запізненням. 

Іспити та заліки онлайн

Університети цьогоріч можуть запровадити складання заліків, іспитів, а також дипломних іспитів у форматі онлайн.  Це можливо завдяки змінам, внесеним до Закону про спеціальні інструменти підтримки у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Студентські квитки

На період, доки університети не працюють, та протягом 60-ти днів після його закінчення,  студентські квитки залишаються дійсними і не потребують підтвердження.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію