Третій тиждень мовного табору 2023 - Univer PL

Третій тиждень мовного табору 2023

Вивчення польської мови
Проголосуйте!
2 / 5

Третій тиждень Мовного табору UniverPL розпочався з екскурсії до Muzeum Kolejnictwa w Warszawie (Музей залізничного транспорту у Варшаві). Діти оточили себе історією розвитку залізниці, а також дізнались цікавиі факти. Всі бажаючі мали змогу вийти до колій та зайти до вагонів.

Протягом тижня учасники табору також відвідали два визначних навчальних заклади Варшави: Академія прикладних наук менеджменту та Польсько-Японська Академія Компʼютерних Технологій. Кожен з цих університетів презентував свої особливості та спеціальності. Майбутні студенти почули корисну інформацію та отримали презенти у вигляді шоперів, чашок та футболок на згадку.

Одна з основних подій тижня – відвідування Stadion Narodowy. Гіди провели для дітей екскурсію по території стадіону, розповіли цікаві факти. Наприклад, дах стадіону має форму парасолі і щоб повністю його закрити необхідно всього 20 хвилин. Учасники літнього табору побачили де відновлюють спортсмени свої сили після матчів та змагань, а ще відвідали переговорні зали. На стадіоні проводяться масштабні концерти відомих зірок, наприклад, декілька днів тому сцену запалював “The Weeknd”.

Прогулянки по Muzeum Palacu Króla Jana w Wilanowie та Łazienki Krolewskie внесли особливу атмосферу до цього тижня. Muzeum Palacu Króla Jana w Wilanowie – колишня резиденція польського короля Яна ІІІ, вразила дітей своєю величчю та красою. Ми провели час на території саду, насолоджуючись природою та архітектурою.

Цього тижня не обійшлося без запальних танців. Ці дискотеки подобаються абсолютно всім, навіть батькам, які спостерігають за дійством у соц мережах:)
Завдяки танцям діти дуже швидко відволікаються від навчання:)

Під кінець тижня ми відвідали варшавський зоопарк, де мали змогу прогулятися величезною територією та побачити багато тварин.
Третій тиждень в таборі UniverPL став ще однією главою літньої пригоди з UniverPL. Завдяки поєднанню навчання з розвагами, діти не лише поглиблювали свої знання, а й отримували нові емоції та враження. Тому всі з нетерпінням чекають наступного тижня.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію