Підсумки вступної кампанії 2021 - Univer PL

Підсумки вступної кампанії 2021

Вступ
Проголосуйте!
0 / 0

Тренди на спеціальності для вступу змінюються протягом десятиліть. Якщо колись були “в моді” робітничі спеціальності, зараз фокус перейшов на інтелектуальну працю. 

Насправді, до вибору майбутньої професії варто віднестися серйозно. Потрібно враховувати як можливості працевлаштування, так і особисті здібності. Погодьтесь, вивчати 3-4 роки напрям за яким потім не буде бажання працювати – перспектива не з найкращих. Щоб було легше визначитися – скористайтесь платформами із тестами на профорієнтацію.

Хедлайнерами цьогорічного вступу серед українських абітурієнтів у Польщі стали 5 напрямів:

  1. Менеджмент. Спеціальність зберігає лідерство вже протягом багатьох років. Це напрямок для відкритих людей, які хочуть досягти успіху в управлінні власною компанією або на керівних посадах у приватних підприємствах чи державній адміністрації.
  2. Інформатика. Сучасний digital-світ залежить від розвитку комп’ютерних технологій. З кожним днем все більше процесів стають автоматизованими. Це значно полегшує людям життя у багатьох сферах, а попит на ІТ-спеціалістів зростає все інтенсивніше. 
  3. Міжнародні відносини. Студентів факультету називають “політичною елітою країни”. Ця професія поєднує як знання відносин між країнами, так і глобалізацію політики, дипломатію. У цьому напрямку зможуть реалізуватися амбітні люди, які легко встановлюють контакти з іншими та вільно ведуть переговори. 
  4. Транспорт та логістика. Логіст забезпечує пересування товару між пунктами, відповідає за його стан та зберігання на проміжних та кінцевому пунктах. Це спеціаліст, який знаходить надійних партнерів, займається аналізом ринку транспортних послуг, готує необхідні документи.
  5. Туризм. Суспільство витрачає все більше коштів на культуру, відпочинок та гастрономію. Туризм – прибутковий сектор економіки, нехай пандемія сколихнула цю галузь, але бажання подорожувати не зникло. 

Також популярними спеціальностями стали: психологія, косметологія, філологія та графіка.

Для того аби дізнатися більше про вступ до Польщі – заповніть анкету абітурієнта і наші менеджери оперативно вас проконсультують!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію