Перший тиждень мовного табору 2023 - Univer PL

Перший тиждень мовного табору 2023

Вивчення польської мови
Проголосуйте!
4 / 4.8

Літній мовний табір для дітей розпочав свою роботу з великим задоволенням та позитивним настроєм. Після емоційного прощання з батьками у Львові на дітей чекала захоплююча поїздка до Варшави, де вони проведуть незабутні, насичені приємних вражень 4 тижні. Протягом цього часу, молоді учасники отримають можливість зануритися у світ польської та англійської мов, вивчаючи кожну на інтенсивних заняттях та одночасно насолоджуючись приємними моментами літнього табору.

Спочатку всі учасники пройшли тестування з мови, що допомогло визначити їх поточний рівень знань та розділитись на відповідні групи. Заняття проходять у міні-групах, що прискорює процес засвоєння польської мови. Інтенсив охоплює різні аспекти мови – від граматики та лексики до мовленнєвих навичок.

Учасники літнього табору UniverPL, які обрали для вивчення англійську, вивчають її в найкращому приватному університеті Центральної та Східної Європи, у мовній школі Академії Леона Козмінського.  Кваліфіковані викладачі мовної школи розвивають не лише комунікативні навички у міжнародному контексті, але й допомагають опанувати професійну термінологію.

Окрім навчання, діти мають унікальну можливість відвідувати презентації престижних ВНЗ Варшави. Вони вже побували на зустрічах з представниками Університету Лазарського, Академії Фінансів та Бізнесу Вістула, Університету Інженерії та Охорони Здоров’я. Такі заходи мотивують і надихають навчатись та отримувати якісні знання в європейських закладах освіти.

 Мовний табір  не тільки про навчання, він також про нові знайомства, відпочинок та спортивне дозвілля, тому баланс між навчання та відпочинком завжди має бути. Учасники активно займаються футболом, волейболом і баскетболом, ходять на екскурсії а ще долучаються до занять з танців.
Звичайно, враховується вільний час, коли діти можуть займатися своїми особистими справами, підтримувати контакт зі своїми рідними та виконувати невеликі домашні завдання. 

Загалом, перший тиждень мовного табору для дітей виявився насиченим, захоплюючим та позитивним. Учасники табору поглиблюють знання польської мови, знаходять нових друзів, відкривають для себе Польщу та насолоджуються літом. І хоча перший тиждень – лише початок, попереду ще 3 цікаві тижні. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію