Мовний табір у Варшаві 2023 - Univer PL
Мовний табір

Мовний табір у Варшаві 2023

Вивчення польської мови
Проголосуйте!
4 / 4.5

Чому варто обрати мовний табір у Варшаві разом з UniverPL?

Відповідь проста – це 4-тижневий інтенсивний курс польської мови з професіоналами кафедри іноземних мов Державного медичного університету, які спеціалізуються на викладанні польської як іноземної.

Викладачі зосередять увагу учасників на вивченні мови. Діти матимуть по 5 годин щоденних занять з носіями мови, де спільна комунікація допоможе в подоланні мовного бар’єру.

Учасники курсу зануряться у мовне середовище, яку вивчають, адже всі навколо (на вулицях, в транспорті, в супермаркетах)  розмовлятимуть польською. Це збільшить шанси на гарне сприйняття відтінків звучання мови. Крім того, від співрозмовників можна почути саме живу сучасну польську.

А тим часом, команда координаторів пильнуватиме та супроводжуватиме дітей протягом всього часу 24/7, оскільки проживатиме у гуртожитку разом з дітьми.

 

Для кого цей курс?

Всі учасники пройдуть тестування та будуть поділені на невеликі групи, приблизно по 15 осіб. Підлітки та молодь, що тільки-но вирішили вивчати польську мову розпочнуть з початкового рівня. Інші  – матимуть колег та колежанок свого ж рівня знання мови та продовжать опановувати наступний щабель (А2, В1, В2).

 

Як все організуємо?

Вся дружня команда учасників і координаторів вирушить автобусом зі Львова до Варшави (з поверненням до Львова після закінчення курсу). У столиці Польщі діти будуть розселені в сучасному студентському гуртожитку по двоє осіб у кімнаті, де матимуть доступ до Інтернету, свою ванну кімнату та кухню на дві/три кімнати. Отже, всі зможуть насолодитися самостійним життям – відчути себе справжніми студентами.

Також, всі діти отримають стартовий пакет мобільного оператора з доступом до мережі Інтернет, тож батьки матимуть можливість тримати безпосередній зв’язок зі своєю дитиною в будь-який момент.

Кожен з учасників дістане іменну міську транспортну карту для проїзду в громадському транспорті. Адже, це полегшить процес користування міським транспортом, не потрібно буде турбуватися про купівлю квитка для кожної поїздки.

Крім того, батьки отримуватимуть щотижневий звіт щодо успіхів у навчанні та дозвіллі дітей. Адже, крім щоденних 5-годинних занять з вивчення мови, у дітей буде і розважальна програма:

  • Прогулянка по Варшаві з відвідуванням Старого міста, Краківського передмістя, Королівського замку, Нового Світу
  • Прогулянка в парку Крулєвські Лажєнкі
  • Похід до Палацу Культури і науки, Варшавського зоопарку
  • Відвідування музею Варшавського Повстання, Центру Науки Коперника
  • Професійна фотосесія
  • Активний відпочинок (спортивні ігри, танці)

Отже, обмірковуючи, де провести час з користю під час літніх канікул, радимо обрати мовний табір в сучасному європейському місті.

 

Маємо досвід багатьох років. Кожного разу діти залишаються задоволені від подорожі, знаходять нових друзів, однодумців, поповнюють свої знання та поглиблюють їх. А ще, проходять “репетицію” студентського життя. Батьки, в свою чергу, дають позитивний фідбек та наступного року відправляють свою дитину з UniverPL опановувати новий рівень іноземної мови.

 

Реєстрація до мовного табору триває.

Зв’язатися з нами та дізнатися деталі можна за посиланням

https://univerpl.com.ua/intensivniy-kurs-polskoyi-movi/

 

 

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію