Міжнародний освітній форум “Україна – Польща. Нові перспективи та можливості для українських студентів” - Univer PL

Міжнародний освітній форум “Україна – Польща. Нові перспективи та можливості для українських студентів”

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

У суботу, 17 листопада 2012 року у навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка за адресою: м. Київ, вул. Мельникова 36/1 (Інститут журналістики, Інститут міжнародних відносин) відбувся міжнародний освітній форум для активної студентської молоді, лідерів студентського самоврядування, профспілок, членів громадських організацій.

Темою цьогорічного зібрання стала – “Україна – Польща. Нові перспективи та можливості для українських студентів”. Форум відбувся за ініціативи Українсько-Польського Центру Освіти “UniverPL”, кращих польських вищих навчальних закладів та Студпарламенту Інституту журналістики.

Учасники дізналися про навчання за кордоном на бакалаврських і магістерських програмах, практику отримання подвійних дипломів та академічних обмінів, інші додаткові можливості для студентів під час навчання в рамках Болонського процесу, зокрема про програму Erasmus, а також про перспективи працевлаштування після навчання.

Студенти отримали безліч корисної інформації від представників польських університетів, зокрема ВНЗ Любліна, Варшави, Кракова:

• Університет Сівітас, м. Варшава

• Краківський університет економіки, м. Краків

• Державний Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської, м.Люблін

Досить значну увагу представники даних університетів приділили відповідям на запитання про навчання за кордоном, міжнародні програми, працевлаштування, стажування, подорожі та додаткові можливості для молоді. Також на студентів чекали цінні подарунки:

– безкоштовна ознайомча 4-денна поїздка до кращих ВНЗ Польщі від “UniverPL” – яку виграла студентка Інституту журналістики – Аліна Ольшанська, з чим ми її і вітаємо;

– сертифікати на знижки на будь-які послуги “UniverPL” від 10% до 50%;

– сертифікати на оформлення міжнародних студентських квитків від компанії “ISIC” та інші презенти.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію