Краківський університет Економіки м. Краків – запрошує на навчання! - Univer PL

Краківський університет Економіки м. Краків – запрошує на навчання!

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

пол. Universytet ekonomiczny w Krakowie) Краківський державний економічний університет є найбільшим університетом економіки в Польщі та третім за величиною університетом у Кракові, найбільшим польським науковим центром. Університет був заснований в 1925 р. Є державним вузом, повністю акредитованим Міністерством науки та вищої освіти Польщі.
Розташований в центрі міста. Навчальний заклад закінчили понад 90 тисяч випускників. Університет цінується за високоякісну освіту і наукові дослідження. Кампус університету розміром понад 7 гектарів розташований поруч із центру міста, недалеко від головного залізничного вокзалу та автовокзалу. Комплекс складається із 15-ти прекрасно оснащених, сучасних та історичних будівель, які на відміну від багатьох інших вузів Кракова, зосереджені в одному місці. Бібліотека є третьою за величиною академічною бібліотекою Кракова. Її багатим зібранням книг і електронною бібліотекою користуються не тільки студенти, які вивчають економіку, політичні та суспільні науки, а й наукові працівники з усього світу. Вуз має 14 комп’ютерних лабораторій, якими можна користуватися не тільки під час занять з інформатики. Кожен студент може через вузівську комп’ютерну мережу користуватися засобами Інтернету, бездротовою мережею або своєю індивідуальною безкоштовною поштовою скринькою на сервері вузу. В університеті створено прекрасні можливості для фізичного розвитку. Вуз має сучасний спортивний об’єкт з критим басейном і сауною. На території кампусу знаходиться також тенісний корт і спортивний майданчик.

У рамках академічного спортивного об’єднання (АZS) діє майже 30 спортивних секцій, серед яких, секції з футболу, волейболу, баскетболу, велосипедного спорту, альпінізму. Члени АZS можуть представляти вуз на міжнародних спортивних змаганнях. Інтереси всіх студентів представляє студентський парламент, який також проводить інтеграційні заходи для студентів, благодійні заходи та інші проекти, що дозволяють урізноманітнити студентське життя.

Університет пропонує навчання I і II рівня, післядипломне і навчання в аспірантурі. Крім навчання польською мовою, в Університеті ведеться навчання англійською. На навчанні I рівня (Бакалавр) обов’язковим є вивчення двох іноземних мов на рівні, що відповідає знанням студента, підтвердженим на підставі тестування. Студент може вибирати з 6-ти іноземних мов: англійська, німецька, французька, італійська, іспанська та російська. Іноземці можуть вивчати польську мову, як одну з іноземних. Завдяки діючій платформі навчання e-learning з деяких предметів можна здобувати знання через Інтернет. Інформація про заняття, консультації викладачів, іспити і матеріали, необхідні для занять, представлені у віртуальній системі Moodle, що спрощує студенту навчання.

Співпраця

Економічний Університет у Кракові співпрацює з більш ніж з 200 закордонними вузами, міжнародними організаціями та комерційними структурами (наприклад: Google, IBM, PMI, Pricewaterhouse Coopers, Elektrolux, Motorola, Shell, Nestlé, Danone і т.п.). Вуз бере дуже активну участь у міжнародних програмах студентського обміну, які дозволяють студентам пройти частину навчання в партнерських вузах. Університет є членом багатьох престижних міжнародних організацій, таких як: NIBES (Network of International Business and Economic Schools), UNEECC (University Network of European Capitals of Culture), EUA (European University Association) і EMBS (European Management and Business Sciences). Веб-сайт: //www.uek.krakow.pl

Факти та цифри:

23 000 студентів;
90 000 випускників;
подвійні дипломи з ВНЗ Франції або Німеччини;
1 місце в рейтингу університетів тижневика “Wprost”.
Напрямки навчання:

Економіка
Фінанси та бухгалтерський облік
Міжнародні відносини
Товарознавство
Менеджмент та управління
Прикладна інформатика (навчання безкоштовне, на Бакалавраті)
Англомовне навчання

Економіка та міжнародні відносини
Менеджмент
Прикладна інформатика (навчання безкоштовне, на Бакалавраті)
Детальніше про ці напрямки та спеціальності можна дізнатися тут .

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію