Знижки на навчання в Академії Фінансів та Бізнесу “Вістула” - Univer PL

Академія Фінансів та Бізнесу Вістула: інформація для абітурієнтів

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
1 / 5

Академія Фінансів та Бізнесу Вістула (Vistula) – приватний міжнародний університет у Варшаві. Вже 12 років основною місією ВНЗ є інтерналізація університету, що покликано дати міжнародний досвід для всіх студентів. 

Тривалий час університет лідирує в численних освітніх рейтингах. У 2023 році навчальний заклад посів 2 позицію в Європі у світовому рейтингу “QS” за кількістю міжнародних студентів. На даний момент тут навчається понад 115 націй, від США до Індонезії.  

Популярні напрямки навчання серед студентів 

Академія Фінансів та Бізнесу Вістула націлена на основні факультети, які мають практичну складову, наприклад, комп’ютерна інженерія, менеджмент, фінанси. Щоб у майбутньому студент з легкістю на 2-3 році навчання міг отримати роботу. 

В свою чергу Вістула допомагає студентам в цьому питанні та займає провідну позицію у Польщі за працевлаштуванням студентів.  

Знижки на навчання

При реєстрації на вступ 2024-25 навчальний рік до 31.05.2024 (реєстрація + оплата за навчання), є можливість отримати:

  • знижку у розмірі 200 євро на перший рік навчання;
  • безкоштовні 2-місячні курси (200 годин) польської або англійської мови.

Стипендіальна програма 

Академія Вістула пропонує взяти участь в отриманні стипендії – 100% знижка на перший рік навчання на англомовних програмах. А за умови високої академічної та позааудиторної успішності під час навчання, стипендія може покривати весь період навчання.

Чому англійська програма? Як розповів нам представник університету Леонід Маркусик, зі знанням англійської мови набагато простіше знайти де пройти практику та роботу в ЄС.

Щоб податись на стипендіальну програму необхідно скласти аплікацію та мотиваційний лист, і після чого пройти співбесіду.

Для того, аби дізнатись більше інформації про вищий навчальний заклад, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта і команда UniverPL детальніше проконсультує.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію