Знижки на навчання: пропозиції від Академії Прикладних Наук ім. Вінцента Поля в Любліні - Univer PL

Академія Прикладних Наук імені Вінцента Поля: пропозиції та знижки для абітурієнтів

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
2 / 5

Академія Прикладних Наук імені Вінцента Поля (AWP) – це приватний вищий навчальний заклад у Любліні. Місія якого – втілення професійних амбіцій молоді та підготовка фахівців, які здатні до безперервного вдосконалення.

Сильні сторони Академії:

  • створили сучасні лабораторії, де студенти мають можливість навчатися за напрямками косметології, медсестринства, акушерства, дієтології;
  • у навчальному закладі працюють досвідчені та кваліфіковані викладачі, які займають високі посади в своїх сферах;
  • проводять майстер-класи та семінари, де задіяні професіонали-практики з різних галузей;
  • програма Erasmus+ заохочує чимало студентів долучатися до освітніх обмінних програм у країнах Європи, Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейні та Туреччині.

Найпопулярніші напрямки навчання серед абітурієнті

Серед студентів, які обирають польськомовне навчання, популярними є такі напрямки – туризм та косметологія, а на англомовному навчанні попитом користуються – медсестринство та акушерство. 

Пропозиції та знижки для абітурієнтів у 2024 році

  •  Для тих студентів, які на момент вступу не вивчили польську мову на достатньому рівні, пропонується україномовна програма за трьома напрямками: економіка, управління, туризм рекреація.  Тобто, 1 семестр ви навчаєтесь українською і паралельно вивчаєте польську, а вже починаючи з 2 семестра проходите навчання польською.
  •  Академія оголошує знижку для всіх абітурієнтів у розмірі -50% на напрямку “Економіка та Управління” для всіх спеціальностей. 

Для того, аби дізнатись більше інформації про навчальний заклад та умови як скористатись пропозиціями, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта і команда UniverPL детальніше Вас проконсультує.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію