Всесвітній день біженців - Univer PL

Всесвітній день біженців

Інші теми
Проголосуйте!
0 / 0

20 червня весь світ об’єднується, щоб відзначити Всесвітній день біженців. Це день, коли ми згадуємо про мільйони людей, які залишили свої домівки у пошуках безпеки, свободи та кращого майбутнього.  

Справжнє значення слова “незламний” виявилося на шляху українських народу. Люди стикалися з невизначеністю, втратою рідного дому, майна та часто розлукою з близькими. Вони були змушені покинути все, що було дорогим та важливим. Але, незважаючи на всі випробування, українці не здаються. Вільний дух та воля до життя є надзвичайно міцними. 

Українці продовжують жити, творити, підтримувати свої родини та спільноти. Багато хто перебуває за кордоном і там формує організації, які допомагають одне одному інтегруватися в новому середовищі. Вони створюють українські центри, школи, хори та культурні центри. Це створює відчуття єдності, яке є важливим, коли знаходишся далеко від Батьківщини. 

Тому цей день є нагадуванням кожному з нас, що кожна людина має право на захист і безпеку, включаючи право шукати притулок та бути захищеною. Важливо пам’ятати , що ніщо не може зламати людську волю та бажання жити в мирі та безпеці. 

Слава Україні! 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію