Вроцлавська Політехніка у сюжеті 1+1 - Univer PL
корпус Вроцлавська Політехніка

Вроцлавська Політехніка у сюжеті 1+1

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

У програмі “Сніданок з 1+1” вийшов новий сюжет, підготований спільно з UniverPL, про навчання та студентське життя в одному з найкращих державних вишів Польщі – Вроцлавській Політехніці.

Цей виш входить до трійки найкращих технічних університетів Польщі у рейтингу Perspectywy та до п’ятірки вишів, чиї випускники є найбажаніші на ринку праці.

Сьогодні студенти мають змогу навчатися на 16 факультетах та обирати напрям з-поміж 39 спеціальностей. До вибору абітурієнтів факультети архітектури, будівництва, хімії, електроніки, електротехніки, гірничої справи та геології, інженерної екології, обчислювальної техніки та управління, механічної енергії, машинобудування, фундаментальних проблем технології, мікросистем та фотоніки, математики, техніко-інформаційний факультет, техніко-технічний, технічних та природничих наук

В основі навчальних програм акцент на розвиткові новітніх технологій: нанотехнологій, біотехнологій, телекомунікації, телеінформатики та інформаційних систем.

Серед досягнень науково-педагогічного складу Вроцлавської Політехніки наявність близько 800 різних сертифікованих патентів та винаходів.

 

Щоб дізнатися більше про умови вступу до цього вузу, заповніть, будь ласка, анкету.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію