Виставка “Крізь війну” у Варшаві - Univer PL

Виставка “Крізь війну” у Варшаві

Благодійна діяльність
Проголосуйте!
0 / 0

У Варшаві триває VR-виставка “Крізь війну”  — мистецький проєкт благодійного фонду “Безпечна країна”, метою якого є  через віртуальну реальність показати суспільству інших країн воєнні злочини російських загарбників в Україні. 

На виставці за допомогою VR-окулярів можна побачити задокументовані зруйновані українські міста: Бучу, Ірпінь, Гостомель, Бородянку, Ізюм. Відео було відзнято  в перші дні після відступу російської армії з цих територій у 2022 році. 

Головною метою виставки є привернення уваги світового суспільства  до трагічних подій в Україні та  залучити небайдужих до фінансового збору на підтримку та укомплектування ЗСУ, перш за все, дронами-камікадзе, які конче необхідні у розвідці захисникам, аби ті вберегли життя та могли бути корисними на полі бою.  Адже  розвідуючи території  доречно запускати дрон, ніж відправляти військових, які ризикують власним життям, виконуючи поставлене завдання.

Всі зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ та допомогу сім’ям загиблих бійців, а також бійців, що потребують відновлення та реабілітації після поранень.

Під час виставки можна особисто поспілкуватися з командою волонтерів та бійцями ЗСУ — засновником благодійного фонду “Безпечна країна” Олексієм Олексюком, відомим військовим психологом Андрієм Козінчуком, дізнатися про подробиці воєнних подій та розробку дронів.

“Пташки”, як лагідно називають дрони самі захисники були розроблені українськими інженерами — бійцями з 67 ОМБР ДУК протягом пів року, пройшли тестування та  можуть збиратися, при необхідності, за декілька годин, за наявності всіх необхідних комплектуючих. Такий дрон може виконувати бойові завдання.

Всіх зацікавлений та небайдужих запрошуємо на виставку та долучатися до збору коштів!

У Варшаві виставка проходить за адресою ul.Stoklosy 3 в Академії Фінансів та Бізнесу Vistula

Графік роботи: 

30 березня (четвер), 15:00-19:00

31 березня (п‘ятниця), 10:00-19:00

1 квітня (субота), 10:00-19:00

2 квітня (неділя), 10:00-14:00

 

Далі VR виставка “Крізь війну” вирушить в інші міста Польщі:

Гданськ: 3 та 4 квітня (під час проведення конференції “Україна у фокусі”)

Місце проведення: Театральна зала сучасного філологічного корпусу філологічного факультету Гданського університету, вул. Віта Ствоша 51.

Крім Гданська виставка охопить ще два польських міста:

Краків: 11 – 13 квітня

Вроцлав: 14 – 17 квітня

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію