Університет Вістула м.Варшава – запрошує на навчання! - Univer PL

Університет Вістула м.Варшава – запрошує на навчання!

Проголосуйте!
0 / 0

Університет Вістула м.Варшава (пол. Uczelnia Vistula) Uczelnia Vistula – один з приватних університетів Польщі, був заснований в 1996 році. З цих пір університет прагнув створити найбільш сприятливе навчальне та дослідницьке середовище. Цей факт був підтвердженний 20 тисячами його випускників.

Розташований в одній із столиць Європи, що швидко розвивається, університет пишається унікальною міжнародною атмосферою та студентами, що приїжджають більш ніж із 26 країн світу 4-х континентів.

В Університеті Вістула є програми польською та англійською мовою. Спектр послуг, доступний іноземним студентам, включає інтенсивні підготовчі курси іноземної мови, екскурсійні тури, планування кар’єри та студентські практики, інформаційне бюро, різноманітні культурні заходи, спортивні та наукові клуби. Найталановитіші студенти можуть отримати стипендію чи знижки на навчання.

3200 студентів та 250 співробітників мають один з найгарніших та найсучасніших кампусів в Варшаві. Кампус розташований в 50 метрах від станції метро та легко доступний з будь-яких точок Варшави. Приміщення площею 25 000 м. кв. включає 6 комп’ютерних лабораторій, 8 аудиторій, 60 лекційних залів, багату бібліотеку, сучасну їдальню, спортивний та тренажерний зал. Безкоштовна медична служба доступна для студентів та співробітників університету. Спортивна Асоціація університету пропонує широкий спектр спортивних заходів.

Чому Університет Вістула?

Якісні освітні програми, дослідницька інфраструктура, додаткові курси та практики.
Членство в WACE (Світовій асоціації кооперативної освіти).
Академія відмінності (освітня програма для найкращих студентів з найкращими викладачами).
Посольський Клуб (35 послів та дипломатів).
Підготовча мовна школа (сертифікати TOEFL, IELTS та ін.).
Один з найбільш сучасних кампусів у Варшаві.
Хороша транспортна комунікація.
Спортивні клуби.
Можливість фінансової підтримки.
СO-OP освіта (Кооперативна освіта).
CO-OP – це перша програма кооперативної освіти в Польщі, яка поєднує вищу освіту з бізнесом, так щоб навики та кваліфікації, придбані в процесі освіти, були затребувані працедавцями на ринку праці. Щоб досягти цього, бізнес партнери університету, такі як Microsoft, Oracle, Business Centre Club, Alior Bank, Aster, Ciech, Getin Bank, TP, D-link, Sequence, Global One, MT Polska, Saint-Gobain, DAT Computer Concepts, Presspublica and IBM, приймають активну участь в доопрацюванні навчальних програм, надають своїх тренерів, пропонують оплучувані студентські практики та забезпечують можливості працевлаштування для студентів та випускників. Завдяки цьому випускники Вістули отримують не тільки диплом про вищу освіту, але й сертифікати промислових підприємств.Веб-сайт: www.vistula.edu.pl

Тільки в Університеті Вістула:

Отримуй освіту по двох програмах бакалавра за ціною однієї.
Зароби до 4000 EUR під час літньої практики.
Отримай галузевий сертифікат (СO-OP).
Факти та цифри:

заснований в 1996 р.;
іноземні студенти з 26 країн та 4 континентів;
20 000 випускників.
Напрямки навчання:

Економіка
Філологія
Фінанси та бухгалтерський облік
Інформатика
Міжнародні відносини
Соціологія
Туризм та рекреація
Менеджмент та управління
Акція! Безкоштовне навчання!**

Випускники, які закінчили школу із золотою медаллю, студенти – з червоним дипломом, спортсмени, що виступають на високому рівні (з дипломами та відзнаками), та активні люди інших категорій, можуть претендувати на безкоштовне навчання. Заявки подаются до Українсько-польський центр освіти “УніверPL” на розгляд та прийняття рішення (відповідь надходить протягом одного місяця). Хто зацікавився заповніть анкету абітурієнта (в анкеті впищіть, що бажаєте навчатися в цьому ВНЗ, за бажаним напрямком, та які досягнення маєте).

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію