Університет Сівітас м. Варшава – запрошує на навчання! - Univer PL

Університет Сівітас м. Варшава – запрошує на навчання!

Проголосуйте!
0 / 0

Collegium Civitas – це незалежний університет, який приділяє увагу кожному стеденту. В цьому університеті вчиться усього 2000 студентів, про те кількість викладачів досягає 210. Студенти мають можливість часто зустрічатися з викладачами, особливо під час написання дипломних робіт.

Студенти Collegium Civitas, як правило, виїжджають на практики до країн Західної Європи. Вони також можуть брати участь в численних програмах обміну студентами (більше 30 підписаних угод з різними країнами, від Канади до Південної Кореї). Студенти Collegium Civitas, які не є громодянами країн Європейського Союзу, можуть, на рівні з польськими студентами, брати участь в програмі Еразмус (виїзди до партнерських ВНЗ з доплатою від ЄС). Молоді люди з 27 країн світу отримують освіту в цьому університеті.

Чому Collegium Civitas?

Поступаючи в Collegium Civitas, студент має наступні переваги для професійного росту та майбутньої кар’єри: освіта міжнародного рівня та диплом, що визнається в цілій Європі та інших країнах світу, можливість навчатися у кращих спеціалістів, слухати лекції та брати участь в семінарах відомих професорів з Європи, США та Канади, удосконалювати знання іноземних мов, отримати ступінь бакалавра в Collegium Civitas та поїхати до Англії чи до іншої агломовної країни, щоб отримати ступінь магістра, стажуватися в міжнародних установах, навчатися по обміну в зарубіжних ВНЗ. Все це за помірну плату та можливість пізнати ближче традиції дружнього та гостинного сусіднього народу.

Навчаючись в Collegium Civitas Ви не тільки зможете перейняти знання у відомих професорів, послів, міністрів чи членів ЄС Парламенту, але і познайомитись з людьми, з якими у Вас можуть бути різні погляди на світ, але схожі підходи, як його зрозуміти, щоб прожити життя відкриваючи його сенс та допомагаючи іншим це робити.

Національне та міжнародне визнання високої якості освіти

Collegium Civitas має Державну акредитацію, а також акредитацію Комісії Ректорів Польських ВНЗ, сертифікат якості Kingston University London Certificate, сертифікат «Надійний Університет», сертифікат «Університет Лідерів 2011».

Університет є учасником таких міжнародних організацій та асоціацій, як Міжнародна Соціологічна Асоціація, Міжнародне Товариство Політичної Психології, Міжнародна Асоціація Політичних Наук та інших. Веб-сайт: www.collegium.edu.pl

Про високий рівень викладання свідчать багато нагород Університету Civitas: шість разів поспіль отримував І місце в рейтингу журналу “Вища освіта” у категорії недержавних ВНЗ, а також перше місце в рейтингу університетів в 2006 році у категоріях:
Соціологія Collegium Civitas була визнана кращою в країні.
Політологія в Collegium Civitas посіла друге місце.

Факти та цифри:
заснуванний у 1997 р.
210 викладачів (професорський склад)
2000 студентів
розміщений в Палаці Культури та Науки в самому серці Варшави

Напрямки навчання:
Міжнародні відносини
Політологія
Соціологія
Міждисциплінарне

Детальніше про напрямки та спеціальності в цьому Вузі можна дізнатися тут .

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію