«UniverPL» в «Лондоні» - Univer PL

«UniverPL» в «Лондоні»

Проголосуйте!
0 / 0
«UniverPL» відтепер і в Чернігові! В середу, 23 січня, було урочисто відкрито нове регіональне предствництво Українсько-Польського Центру Освіти “UniverPL” на базі найпрестижнішого чернігівського Центру з вивчення іноземних мов “Лондон”.

А все почалося з того, що абітурієнти “UniverPL” з Чернігова, вивчаючи польську та інші іноземні мови у своєму місті не одноразово позитивно відгукувалися про якість та професіоналізм Центру вивчення іноземних мов «Лондон». Хороша історія та репутація, велика кількість сертифікатів та нагород, лідируючі позиції на ринку послуг, а саме головне – визнання та позитивні рекомендації учасників і стало основною причиною співпраці між«Лондоном» та «UniverPL».

В день відкриття регіонального представництва «UniverPL» в Чернігові, завдяки керівництву Центру з вивчення іноземних мов “Лондон” – Пані Ірині та Пану Олексію Шмаровим, на базі головного офісі за адресою м.Чернігів, вул Рокосовського 42/а о 18 годині відбулася розширена презентація щодо можливостей навчання в Польщі для студентів, які вивчають в “Лондоні” польську мову, а також для їх батьків та інших абітурієнтів. Презентація пройшла досить успішно: було багато учасників та запитань.

Після презентації були проведені ділові переговори між керівництвом Центрів з приводу подальшої співпраці та партнерства. «Лондон» отримав повноваження та статус офіційного представництва «UniverPL» в Чернігові, з чим ми і вітаємо наших Нових партнерів!

Відтепер усі випускники шкіл та університетів Чернігова мають можливість вивчити польську в Центрі «Лондон» та стати студентом одного з відомих та престижних університетів Польщі!

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію