Сюжет 1+1 про дизайнерську освіту в Польщі - Univer PL

Сюжет 1+1 про дизайнерську освіту в Польщі

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

У програмі “Сніданок з 1+1” вийшов новий сюжет, підготований  спільно з UniverPL, про навчання в одному з найкращих дизайнерських вишів – School of Form.

School of Form (м. Познань) є структурним підрозділом Університету Соціальної Психології.
Тут готують фахівців за 4-ма напрямами: дизайн інтер’єру, дизайн одягу, промисловий дизайн та дизайн сучасних комунікацій.

Студенти мають змогу навчатися в сучасних, світлих аудиторіях, обладнаних необхідною технікою. Є окремі комп’ютерні лабораторії, фото- та кіностудії, виставкові та презентаційні зали, де експонуються роботи відомих дизайнерів, митців, а також напрацювання студентів вишу. Завдяки практичній спрямованості навчання, переважна більшість занять відбувається в спеціалізованих керамічних, швейних, столярних, майстернях. Таким чином кожен інший тип діяльності відразу ж апробовується студентами на практиці.
На перших курсах вивчають загальні уявлення про дизайн речей та дизайн мислення, опановують мистецькі, гуманітарні, філософські та психологічні дисципліни. Це дозволяє краще оцінити власний потенціал, визначитися із захопленнями та конкретизувати, який саме напрям обрати. Із 2 курсу студенти мають визначитися із чітким спрямуванням та зосереджуються на окремому напрямі технологій дизайну чи мистецтва. Таким чином навчання спрямоване на підготовку кваліфікованого вузько профільного фахівця, який чітко презентує власні вміння на ринку праці.

Щоб дізнатися більше про умови вступу до цього університету, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію