Штучний інтелект в університетах Польщі - Univer PL

Де вивчати “ШІ”?

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
3 / 5

У сучасному світі термін “штучний інтелект” (ШІ) стає все більш популярним, проте не всі повністю знають, що саме під ним розуміється. 

Штучний інтелект – це галузь комп’ютерних наук, яка прагне створити інтелектуальні машини, здатні виконувати завдання, які зазвичай потребують людського інтелекту. Наприклад, це може включати такі аспекти життя, як навчання, розв’язання певних проблем, прийняття рішень.

У чому мають бути компетентні спеціалісти ШІ?

Професіонали в цій галузі – це люди, які мають глибокі знання з математики, програмування та мати знання про нейромережі, великі дані, розуміння принципів роботи робототехніки та ін.

Оскільки, математика є основою багатьох алгоритмів та методів, а знання мов програмування, таких як Python, Java, R або C++, дозволяють реалізувати та експериментувати з алгоритмами, створювати моделі машинного навчання та розробляти інтелектуальні системи.

Проте для того, щоб розпочати вивчення методів ШІ,  не обов’язково мати великий досвід у математиці чи програмуванні. Мінімальні знання в цих областях дозволять вам розуміти основні концепції та почати працювати зі штучним інтелектом. З часом, працюючи над різними проєктами та вдосконалюючи свої навички, ви зможете освоїти складніші концепції та стати експертом у цій галузі.

Цікавий факт про ШІ

Він застосовується не лише у високотехнологічних галузях, але й у різних аспектах нашого повсякденного життя.

Наприклад, багато мобільних додатків та онлайн-сервісів використовують штучний інтелект для покращення користувацького досвіду. Від систем рекомендацій у стрімінгових платформах до віртуальних асистентів. 

Які переваги професій в галузі ШІ? 

Спочатку ви працюєте на результат, вкладаючи свій час, ресурси та сили, а потім – результат працює на вас.

  • Після успішного завершення навчання випускники можуть працювати у різних сферах, включаючи інформаційні технології, медицину, фінанси, автомобільну промисловість та багато іншого.
  • Професіонали зі штучного інтелекту часто мають високі заробітні плати через високий попит.
  • Люди, які працюють у цій галузі, можуть брати участь у розробці нових технологій, які можуть змінити світ.
  • Галузь ШІ постійно розвивається, тому професіонали повинні постійно навчатися новим технологіям і методам.

В яких університетах Польщі можна вивчати ШІ?

З правильним підходом, удосконаленням навичок та наполегливістю можна успішно розвиватись в галузі штучного інтелекту. Головне — почати, бути відкритим до навчання та використовувати доступні ресурси для підвищення своїх скіллів.

Аби дізнатися більше про вступ до Польщі на даний напрямок, заповніть анкету на сайті або зателефонуйте нам для консультації. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію