Що потрібно знати про подвійні дипломи? - Univer PL

Що потрібно знати про подвійні дипломи?

Проголосуйте!
4 / 5

Далеко не кожен має змогу навчатися в англомовних країнах, але якщо ви вже стали студентом польського ВНЗ, це більш ніж можливо завдяки програмі подвійних дипломів. Давайте розглянемо докладніше, що таке подвійні дипломи та які переваги вони надають.

Що таке подвійний диплом?

Подвійний диплом – це освітня програма, яка дозволяє студентам одночасно навчатися в двох різних університетах та отримати дипломи від обох закладів. 

Переваги подвійних дипломів

Два дипломи 

Очевидною перевагою є отримання двох дипломів, що збільшує конкурентоспроможність на ринку праці та відкриває широкі можливості для кар’єрного росту. Дипломи від двох різних університетів додають ваги до професійного портфоліо.

Міжнародний досвід

Однією з найбільших переваг подвійних дипломів є можливість здобути міжнародний досвід навчання та роботи в двох різних середовищах. Це розширює горизонти студента та дає йому можливість адаптуватися до різних умов і вимог.

Академічна різноманітність

Студенти отримують можливість вивчати різні предмети та спеціалізації в обох університетах, що розширює їхні знання та навички.

Опанування іноземних мов

Подвійні дипломи сприяють покращенню знання іноземних мов, що є надзвичайно корисним у сучасному світі.

Мережа професійних контактів

Під час навчання в двох університетах студенти будують мережу професійних зв’язків як Польщі, так і за кордоном. Це може виявитися надзвичайно корисним для майбутньої кар’єри.

Як отримати подвійний диплом в Польщі?

Для того щоб отримати подвійний диплом у польських університетах, студентам потрібно спочатку вступити на відповідну програму. Більшість університетів мають партнерські відносини з навчальними закладами за кордоном. Наприклад, Академія Леона Козмінського співпрацює з : 

  • Лімерикським університетом в Ірландії (University of Limerick (Ireland)), 
  • Школою Економіки та Менеджменту в Лісабоні (ISEG Lisbon), 
  • Французькою бізнес-школою (KEDGE Business School), 
  • Університетом Гонконгу (Hong Kong Baptist University), 
  • Французькою школою менеджменту (IESEG School of Management).

 Поїхати на програму подвійного диплому можуть не всі, тому що є лімітована кількість місць. Подача заявки на участь у програмі подвійного диплому, наприклад,  до KEDGE  відбувається під час другого семестру (перший рік навчання), а до Limerick після третього семестру (другий рік).

Щодо терміну навчання –  до KEDGE обрані студенти виїжджають строком на 1 рік. 

Відносно Limerick –  вся програма буде тривати 4 роки, замість трьох. Перші два роки навчання відбуваються в  Академії Козмінського, а 2 роки в University of Limerick.

 Ця програма є ідеальним вибором для тих, хто прагне досягти високого рівня професійного розвитку та знань. Для того, щоб дізнатися більше, або обрати польський університет, який є партнером навчальних закладів за кордоном, надішліть запит команді UniverPL. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію