Презентації в містах України - Univer PL

Презентації в містах України

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
2 / 5

UniverPL – це команда, яка завжди готова допомогти вам з навчанням та вступом до університетів Польщі. І нещодавно ми провели  презентації у трьох містах України, щоб надати вам детальну інформацію та відповісти на всі запитання стосовно навчання за кордоном.

23 вересня ми зустрілися із мешканцям Львова, 30 вересня були у Києві, а 8 жовтня провели онлайн-презентацію для жителів прекрасного міста Дніпра. Важливо відзначити, що на заходи були запрошені не лише майбутні абітурієнти, але й їх батьки, оскільки рішення про навчання за кордоном часто є спільним для всіх членів родини. 

Спікером наших презентацій був співзасновник UniverPL — Іван Капелюшник. Його багаторічний досвід у сфері освіти становить понад 14 років. Тому хто, як не він здатен донести складну інформацію до аудиторії з легкістю та чіткістю, надаючи цінні поради та відповіді на запитання.

На цих презентаціях піднімалися ключові моменти, які цікавлять багатьох студентів та їх батьків:

  • Поговорили про різні програми та можливості для вступу до університетів за кордоном.
  • Давалися поради щодо оптимального часу для підготовки до вступу.
  • Розглядали різницю між державними та приватними університетами.
  • Як обрати університет та спеціальність? 
  • Було обговорено можливості навчання на різних мовах (польська та англійська) та важливість володіння мовою на відповідному рівні для успішного вступу. 
  • Презентації включали інформацію про стипендійні програми та можливості отримання безкоштовної освіти.
  • Гості дізналися, які послуги компанії можуть сприяти успішному вступу без стресу для абітурієнтів та батьків.

В умовах складної ситуації у країні, безпека була найвищим пріоритетом. Тому ми взяли на себе відповідальність забезпечити заходи максимальним рівнем безпеки для всіх учасників. Кожна презентація відбулася в спеціально обладнаних укриттях, де всі гості могли перебувати в безпечній обстановці. 

Після завершення наших презентацій на кожного учасника очікував приємний бонус від нашої компанії. Ми віримо, що цей бонус стане корисним на шляху до досягнення освітньої мети. 

Наша команда готова відповідати на всі ваші питання не тільки під час таких заходів, а і в будь-який інший час, коли вам потрібна консультація. Тож звертайтесь до нас і разом вирішимо будь-яке питання) 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію