Подвійні дипломи у польських вузах: де, як та за скільки - Univer PL

Подвійні дипломи у польських вузах: де, як та за скільки

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Подвійні дипломи – це спільні програми польських та інших закордонних університетів, що дають змогу студентам одночасно здобувати освіту у двох вузах різних країн. Після закінчення навчання вони отримають одразу двох університетів.

Такі програми реалізовуються завдяки угодам про співпрацю між двома навчальними закладами. Навчання платне та відбувається англійською мовою.

Суть навчання полягає у тому, що студент вчиться у польському університеті, однак декілька семестрів проводить на навчанні в іншому вузі-партнері.

Ця програма стане знахідкою для тих, хто планував отримати диплом вишу Західної Європи або Америки, але не зміг через високу ціну оплати за навчання. Адже тепер студент має змогу отримати, для прикладу, британський диплом, навчаюсь у Польщі.

Університети, що пропонують студентам програми подвійних дипломів:

Академія Леона Козьмінського

Академія Леона Козьмінського

Академія Леона Козьмінського пропонує студентам можливість отримати ступені бакалавра та магістра за допомогою програми подвійних дипломів.

Бакалаврат:

За допомогою програми подвійних дипломів студенти мають змогу отримати диплом бакалавра з двох напрямків: менеджмент і фінанси та облік.

Доступні програми подвійних дипломів для вивчення менеджменту:

Навчання триває протягом трьох років англійською мовою та складається з шести семестрів. Під час другого року навчання студенти мають можливість повчитись в університеті-партнері та отримати два дипломи. 

Університети-партнери:

KEDGE Business School (Франція) — це одна з найкращих бізнес-шкіл Європи. Вона, як і Академія Леона Козьмінського, має три корони акредитації (AACSB, EQUIS, AMBA) та класифікується в освітньому рейтингу «Financial Times».

Студенти Академії Леона Козьмінського можуть подати заявку на вступ за допомогою цієї програми після закінчення першого семестру навчання. Їм необхідно мати високий середній бал та бути активними під час навчання. У рамках програми подвійних дипломів студенти вчитимуться в KEDGE Business School 2 семестри. 

Окрім навчання, вони зможуть брати участь у курсах з управління виноробною промисловістю та відвідувати виноробні підприємства в районі Бордо.

У KEDGE Business School студенти можуть отримати подвійний диплом бакалавра з напрямку менеджмент. Вартість навчання за рік — 23 800 zł.

Kemmy Business School at the University of Limerick (Ірландія) — одна з провідних бізнес-шкіл Ірландії.

Навчальний заклад належить до перших 5% міжнародних бізнес-шкіл, визнаних AACSB International (AACSB) за досконалість у викладанні, дослідженні та розробці навчальних програм для студентів.

Розпочати навчання з програмою подвійних дипломів у Kemmy Business School at the University of Limerick студенти можуть після третього семестру навчання. Після закінчення вони отримають диплом бакалавра з напрямку менеджмент.  Вартість навчання за рік — 23 800 zł.

Доступні програми подвійних дипломів для вивчення фінансів та обліку:

Навчання також триває протягом трьох років англійською мовою та складається з шести семестрів. Під час третього року навчання студенти мають можливість повчитись в університеті-партнері та отримати два дипломи.

Університети-партнери:

Lisbon School of Economics & Management (Португалія) 

Протягом свого існування цей вуз завжди зберігає позиції в авангарді португальських університетів у галузі економіки та менеджменту. 

Почати навчання у рамках програми подвійного диплому студенти можуть після третього семестру.

У Lisbon School of Economics & Management студенти можуть отримати подвійний диплом бакалавра з напрямку фінанси та облік. Вартість навчання за рік — 23 800 zł.

Kemmy Business School at the University of Limerick (Ірландія)

Бізнес-школа Кеммі (KBS) при Університеті Лімеріка (UL) — одна з провідних бізнес-шкіл Ірландії, що готує спеціалістів у сфері бізнесу, управління та економіки.

Студенти можуть подати заявку на програму подвійного диплому після третього семестру навчання.

У Kemmy Business School at the University of Limerick студенти можуть отримати подвійний диплом бакалавра з напрямку фінанси та облік. Вартість навчання за рік — 23 800 zł.

Hong Kong Baptist University (Китай) — це вищий навчальний заклад в Китаї. Його створили, як Гонконгський баптистський коледж за підтримки американських баптистів.

У Hong Kong Baptist University студенти можуть отримати подвійний диплом бакалавра з напрямку фінанси та облік. Вартість навчання за рік — 23 800 zł.

Магістратура:

За допомогою програми подвійних дипломів студенти мають змогу отримати диплом магістра з таких напрямків:

  • Master in Finance and Accounting
  •  Master’s Program in Finance and Accounting

Доступні програми подвійних дипломів для вивчення напрямку  Finance and Accounting:

Університети-партнери:

SKEMA Business School (France)

Навчання відбувається протягом двох років (4 семестри). Вартість —  23 800 zł.

ESSCA – School of Management (France).

Навчання відбувається протягом двох років (4 семестри). Вартість —  23 800 zł.

University of Porto (Portugal)

Навчання відбувається протягом двох років (4 семестри). Вартість —  23 800 zł.

Lancaster University Management School (Great Britain)

Навчання відбувається протягом двох років (4 семестри). Вартість —  23 800 zł.

Доступні програми подвійних дипломів для вивчення напрямку менеджмент:

Catolica-Lisbon (Portugal)

Навчання відбувається протягом двох років (4 семестри). Вартість —  23 800 zł.

KEDGE Business School (France)

Навчання відбувається протягом двох років (4 семестри). Вартість —  23 800 zł.

Hull University Business School (Great Britain)

Навчання відбувається протягом двох років (4 семестри). Вартість —  23 800 zł.

ESCP Europe (Europe, Paris campus)

Навчання відбувається протягом двох років (4 семестри). Вартість —  23 800 zł.

Університет Лазарського

Головний корпус Університет Лазарського

Університет Лазарського має дві партнерські програми з британським Університетом Ковентрі (Coventry University). 

Університет Ковентрі — це престижний британський вищий навчальний заклад, який отримав премію «Університет року» від «Times» у 2015-му році.

Усі навчальні плани Університет Лазарського підготував у співпраці з Університетом Ковентрі. Навчальний процес та його якість повністю відповідають британським освітнім стандартам. 

Програми подвійних дипломів з бакалаврату доступні за напрямками:

  • Economy
  • International Relations

Навчання триває протягом трьох років (6 семестрів). Вартість навчання за рік — 16 980 zł.

Програми подвійних дипломів з магістратури доступні за напрямками:

  • Master of Science in International Business Economics
  • Master of Arts in International Relations

Навчання триває протягом двох років (4 семестри). Вартість навчання за рік — 15 840 zł.

Суспільна Академія Наук

диплом Суспільна Академія Наук

Суспільна Академія Наук (САН) співпрацює з американським університетом Clark University з 2004-го року. Завдяки цій співпраці студенти САН можуть вивчати англійську мову у Сполучених Штатах Америки та отримати подвійний диплом ступеня магістр. Навчання відбувається англійською мовою на заочній формі протягом 24 або 18 місяців.

Університет Clark — другий найстаріший інститут наукових досліджень, заснований в США. Університет Clark широко відомий своїм високим ступенем інтернаціоналізації та участю в проведенні міжнародних проектів і досліджень.

Отримати подвійний диплом «Магістра» можна за такими спеціальностями:

  • International Business Management &  American Master of Science in Professional Communication
  • IT Management & American Master of Science in Information Technology.

Навчання триває протягом двох років (4 семестри). Вартість навчання за рік — 10 800 zł.  

Collegium Civitas

Навчальні корпуси Університет Сівітас

Університет Civitas має декілька іноземних вузів-партнерів, завдяки яким його студенти можуть отримати подвійні дипломи ступеню магістр за спеціальностями:

International Business and Negotiations (32 600 zł), International Relations (33 400 zł), International History and Security Studies (12 700 zł), Criminal Justice (33 400 zł)   завдяки співпраці з Anglia Ruskin University в Кембриджі.

Згідно з умовами співпраці між цими двома університетами, три семестри студенти вчаться у Collegium Civitas, і один — в Anglia Ruskin University.

Anglia Ruskin University є одним з найпрестижніших у списку The Times Higher Education World University Rankings (THE) 2017.

International Business and Negotiations ( 12 700  zł) за домовленістю з Suleyman Demirel University у Казахстані.

Suleyman Demirel University — це приватний університет, що базується в Алмати, Казахстан. заснований в 1996 році міжнародним фондом «Білім Орда». Наразі в університеті є 4 факультети: юридичні та суспільні науки, освіта та гуманітарні науки, інженерія та науки та бізнес-школа SDU. Меценатом університету є колишній президент Туреччини Сулейман Демірель.

«International History and Security Studies» (12 700 zł) — завдяки домовленості з історичним факультетом West Virginia University в США.

 Університет Західної Вірджинії (WVU) — американський навчальний заклад, заснований у 1867-му році в Моргантауні, Західна Вірджинія.

Це унікальна можливість отримати диплом двох престижних університетів — польського та американського — за ціною навчання в Польщі.

Ягеллонський Університет

Ягеллонський університет корпус навчальний

Ягеллонський університет пропонує своїм студентам програму подвійного диплому з MA in European Studies. Вуз співпрацює з Університетом Коба (Kobe University), що знаходиться в Японії.

Навчання триває 2 роки (4 семестри) та коштує 4800 євро.

Після закінчення 4-семестрової навчальної програми студенти отримають два міжнародні дипломи.

Університет Коба – один із найстаріших та найбільших національних університетів Японії. До його складу входять 14 аспірантур та 11 бакалаврських факультетів, а також там навчається близько 16 000 студентів.

Університет Суспільно-Природничих Наук Імені Вінцента Поля

Університет Суспільно-Природничих Наук Імені Вінцента Поля співпрацює з двома британскими вузами — Університетом Бедфордшира та Університетом Нортгемптона.

Закінчивши другий курс навчання в Університеті Імені Вінцента Поля, студенти, які освоюють спеціалізацію «Туризм та відпочинок» або «Фізичне виховання» можуть перевестись на суміжні напрями в Бедфордширський або Нортгемптонський університети терміном на один рік. Після навчання вони матимуть польський та британський дипломи ступеня бакалавр.

Студенти, які освоюють спеціальність «Фізіотерапія» можуть вивчати «Спортивну терапію» в Бедфордширському університеті.

Для того, щоб отримати більше інформації, будь ласка, заповніть анкету абітурієнта.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію