Освітній тур влітку – для кого буде корисно? - Univer PL

Освітній тур влітку – для кого буде корисно?

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Літо – час, коли багато людей планують відпустки, подорожі та відпочинок. Проте, для багатьох абітурієнтів цей період може стати часом розгляду важливого питання – вибору університету для подальшого навчання. Тому на допомогу приходить освітній тур UniverPL. 

Що таке освітній тур?

Це заздалегідь спланована та продумана поїздка до польських вищих навчальних закладів, яка може принести багато користі тим, хто зацікавлений отримати освіту в Європі. Освітній тур дозволяє учасникам ознайомитися з рейтинговими університетами та умовами навчання у Польщі.

5 днів. 3 міста. Престижні університети

Для кого буде корисно?

Освітня подорож влітку до Польщі буде корисною для абітурієнтів, які планують отримати якісну освіту за кордоном і європейський диплом. Також допоможе тим, хто ще вагається щодо вибору майбутньої професії або спеціальності. Тур дасть можливість ознайомитися з різноманітними напрямами та спеціальностями, які представлені в польських вищих навчальних закладах. 

Також, варто відзначити, що освітня поїздка буде корисною і для батьків майбутніх студентів. Вони можуть приєднатися до туру та на власні очі побачити як відбувається процес навчання в університетах Польщі, впевнитися у якості освіти, яку отримують студенти. Батьки матимуть можливість переглянути умови проживання, дізнатися більше інформації про життя в Польщі від студентів UniverPL, які вже навчаються у ВНЗ Польщі.

Цей освітній тур є унікальним і не схожим на інші. Він не обмежується лише оглядом вищих навчальних закладів. Ми також надаємо можливість відвідати історичні пам’ятки, культурні осередки, музеї Любліна, Варшави та Кракова. Освітна подорож містами Польщі  може стати прекрасним приводом для знайомства та спілкування з новими людьми. Учасники туру, які мають спільні інтереси і мету отримати якісну освіту, знаходяться в одному просторі протягом декількох днів, що створює сприятливу атмосферу для взаємодії, обміну думками, досвідом та встановленням нових дружніх зв’язків.

Деталі про освітній тур можна знайти тут.

Реєстрація на освітній тур ще триває! Поспішайте!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію