Освітній тур. Місто Варшава - Univer PL

Освітній тур. Місто Варшава

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
3 / 5

Наш освітній тур переносить нас до столиці Польщі – Варшави, міста, яке вражає своєю динамікою та розмаїттям, звісно ж, всі учасники туру мали можливість дізнатися більше про багату історію Польщі, від давніх часів до сучасності. 

День у Варшаві пройшов насичено, був наповнений зустрічами з з представниками та студентами перспективних університетів. 

Перший ВНЗ, який ми презентували майбутнім студентам та батькам – Uczelnia Łazarskiego – один з найпрестижніших приватних вищих навчальних закладів. Університет, що визначається високим стандартом навчання та зацікавленістю у розвитку студентів. Про сам університет можна було дізнатися від студента Олега, який здобуває професію пілота. Він із задоволення відповідав на запитання аудиторії.  

 

На  екскурсії в гуртожитку Student Depot Wilanowska, учасники туру знову переконались, що комфортне та сучасне житло створюють оптимальні умови для навчання та розвитку.

Наступним ВНЗ, який ми відвідали – Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych. PJATK спеціалізується на навчанні та дослідженнях з комп’ютерної науки, інженерії програмного забезпечення, інформаційних систем, графіки та мультимедіа, кібербезпеки та інших суміжних галузях. Також, досить розвинені художні напрями та архітектура. Кожна творча людина знайде тут спеціальність для душі. До презентації доєднався студент Владислав, який вступав разом з UniverPL. Він вивчає інформатику вже на 2-му курсі та мав змогу поділити своїм досвідом. 

Також завітали у відомий вищий навчальний заклад, що знається на економічних та гуманітарних науках – Akademia Ekonomiczno-Humanistyczna w Warszawie. Майбутні абітурієнти та їх батьки мали можливість прослухати презентацію про діяльність академії, широкий вибір спеціальностей, що пропонується та отримали круті подарунки на згадку, у вигляді термочашок та шоперів. До речі, Академія у цьому році є мега популярною серед недержавних вишів, а неабиякий інтерес серед вступників викликають такі напрями навчання: англійська філологія, кримінологія та криміналістика, а також соціальні медіа та цифровий маркетинг.

Учасники туру з нетерпінням чекають, що приготує для них наступне місто у нашій освітній пригоді. Тому день завершили виїздом до Кракова. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію