Освітній тур. Краків - Univer PL

Освітній тур. Краків

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
4 / 5

Останній день нашого освітнього туру у Польщі ми провели в чарівному місті Краків. Це місто, яке привертає увагу своєю визначною архітектурою, багатою історією, культурними заходами та привітним атмосферою. Місто, де можна насолодитися красою історичних пам’яток та провести час в затишних кав’ярнях і насолодитися багатим культурним життям, стало кінцевою зупинкою насиченого туру з UniverPL.

Першим пунктом у програмі була презентація у Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego. Університет акцентує увагу на практичному досвіді, що робить його неперевершеним вибором для майбутніх студентів.

 Після цього вирушили на огляд  гуртожитку Zeitraum, який вразив своєю сучасністю та комфортом. Це приватний гуртожиток з гарними умовами проживання, має одномісні кімнати, двомісні і також, спільні кімнати для трьох осіб. Майбутні студенти та їх батьки мали можливість перевірити кімнати та дізнатись розташування та активності, які гуртожиток організовує для студентів. 

Світ фінансів та економіки розкривається  учасникам туру під час презентації в Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. Університет відомий високою якістю викладання та широким спектром програм для майбутніх спеціалістів. Всі присутні отримали інформацію стосовно вибору напрямків навчання, вартості та багато іншої.

Наступна зупинка була в Uniwersytet Jagielloński – один з найстаріших та найпрестижніших державних університетів в Європі. Був заснований у 1364 році. Протягом століть він став розпізнаваним центром освіти та науки в Центральній Європі. Багато видатних особистостей, таких як Ніколай Коперник, Йоханнес Дайтер, Ігнатій Латинський та Марія Кюрі-Склодовська, навчалися або працювали в університеті. Ягеллонський університет відіграє важливу роль у розвитку освіти, науки та культури в Польщі та світі. Він продовжує залучати талановитих студентів та вчених, надаючи їм можливість отримати якісну освіту та розвивати свої наукові інтереси.

Аби трішечки ближче познайомити з містом, ми завершили день  прогулянкою з професійним екскурсоводом по старому Кракову. Це наче подорож в часі, яка занурила в атмосферу міста.

Швидко пролетіла освітня подорож і настав час вирушати додому. Діти разом з батьками покидають Польщу з багатим досвідом, новими знайомствами та яскравими емоціями. 

 Кожен учасник взяв щось своє з цього туру. Хтось звернув увагу на університети Любліна, а хтось Кракова. Можливо хтось вже остаточно вирішив куди хоче вступати до Варшави. Оскільки наш тур дає змогу відчути атмосферу міста та навчального закладу, що допомагає прийняти зважене та обдумане рішення. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію