Освітній тур. 3 день. Краків - Univer PL

Освітній тур. 3 день. Краків

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
1 / 5

Третій і останній день освітнього туру команди UniverPL пройшов у Кракові – місто, яке славиться своєю багатою історією та престижними вищими навчальними закладами. Цей день  був наповненим новими знаннями, екскурсіями та останніми зустрічами з представниками університетів.

Першим пунктом у програмі було відвідування приватного гуртожитку Zeitraum. Наголосимо, що цей гуртожиток пропонує умови вищого стандарту, забезпечуючи комфортне проживання студентам. Учасники туру мали змогу оглянути кімнати, дізнатися про умови проживання, доступні сервіси , які надаються студентам.

 

Після цього команда продовжила свій день  презентацією в Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego. Цей престижний приватний університет пропонує широкий спектр академічних програм у різних галузях, включаючи гуманітарні науки, право, менеджмент та соціальні науки. Всі присутні отримали детальну інформацію про програми навчання, академічні досягнення та можливості для студентів.

 

Наступною зупинкою був Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie – вищий навчальний заклад, спеціалізований у галузі економіки, фінансів та управління. Абітурієнтам та їх батькам були представлені різноманітними програмами, які пропонуються в університеті, а також мали можливість дізнатися про можливості практичного навчання. 

 

Важливою зупинкою в маршруті було відвідування Uniwersytet Jagielloński, одного з найстаріших та найпрестижніших державних університетів в Європі. Учасники туру зібралися в конференц-залі , де була проведена презентація. Uniwersytet Jagielloński відомий своїми високими стандартами навчання, широким спектром академічних програм та відмінною науковою базою. Ця зустріч надала більше інформації про вступні вимоги, стипендіальні програми та наукові досягнення університету.

Після презентацій команда UniverPL вирушила на екскурсію по старому Кракову. Професійний гід розповів про цікаві факти та історичні відомості міста.

Останній день освітнього туру завершився о 21:00, коли команда вирушила в дорогу до Львова, завершуючи цю захоплюючу освітню подорож. Учасники туру покидають Краків з багатим досвідом, новими знайомствами та враженнями, а також із знаннями про можливості освіти в Польщі.

Освітній тур команди UniverPL став важливим етапом для учасників у виборі майбутньої освіти та кар’єри. Він надав їм можливість отримати вичерпну інформацію, відповіді на питання, а також познайомитися з потенційними університетами та студентським життям в Європі.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію