Освітній тур. 2 день. Варшава - Univer PL

Освітній тур. 2 день. Варшава

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Другий день освітнього туру команди UniverPL пройшов у столиці Польщі – Варшаві. Учасники туру були готові до нових вражень та зустрічей з представниками видатних вищих навчальних закладів. 

Початкова зупинка була в Uczelnia Łazarskiego, одному з найпрестижніших приватних вищих навчальних закладів у Варшаві. Учасники туру мали можливість дізнатися більше про академічні програми, які пропонуються в цьому університеті, а також про академічні досягнення та можливості для студентів.

Після цього команда продовжила свою освітню подорож, відвідавши Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych. Цей навчальний заклад славиться своїми програмами в галузі інформаційних технологій та комп’ютерних наук. Абітурієнти ознайомилися з сучасними лабораторіями, а також поспілкуватися зі студентами та викладачами, щоб отримати більш детальну інформацію про навчання та можливості кар’єри у цій галузі.

Наступна зупинка – презентація Akademia Ekonomiczno-Humanistyczna w Warszawie, вищого навчального закладу, що спеціалізується на економічних та гуманітарних науках. Майбутні студенти та їх батьки мали можливість дізнатися більше про програми управління, економіки, міжнародних відносин та інших галузей, які пропонуються університетом. 

Після закінчення останньої презентації у Варшаві, команда вирушила у Краків, місто, відоме своєю багатою історією та вищими навчальними закладами. По дорозі учасники туру зупинилися на обід та трохи відпочили перед продовженням освітньої подорожі.

Освітній тур продовжує надавати багато цінної інформації та незабутні враженням учасникам. Наступний день обіцяє бути сповненим цікавими подіями та знайомством з кращими вищими навчальними закладами Кракова.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію