Освітній тур. 1 день. Люблін - Univer PL

Освітній тур. 1 день. Люблін

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Команда UniverPL розпочала свій захоплюючий освітній тур до польських вищих навчальних закладів. Цей захід створений для тих, хто мріє отримати якісну освіту в Європі та ознайомитися з рейтинговими університетами Польщі. Перша зупинка – чарівне місто Люблін.

Освітній тур розпочався сонячного ранку, коли команда разом з майбутніми студентами та їх батьками виїхали зі Львова. Подорож до Любліна обіцяла бути захоплюючою.

 

Через декілька годин команда зупинилася в мальовничій Karczma Bida, щоб насолодитися смачним обідом. Учасники мали змогу скуштувати смачні страви польської кухні та відпочити після тривалої подорожі.

З новими силами команда продовжила свій шлях і, нарешті, прибула у Люблін. Учасники освітнього туру були поселені в затишному готелі Arche Hotel Lublin. Там на них очікувала координатор Крістіна, яка заздалегідь підготувала та роздала учасникам туру ключі від їх номерів. Тому всі мали більше часу на відпочинок з дороги та налаштуватися на подальші заходи.

Команда UniverPL не забула і про приємні дрібниці для своїх абітурієнтів та їх батьків. Смачний шоколад, шопери, ручки для нотатків під час презентацій від ВНЗ та дорожні подушки стали у нагоді всім:)

 

Першим навчальним закладом, який відвідали у Любліні, була Akademia Nauk Stosowanych Wincentego Pola. Цей навчальний заклад пропонує широкий спектр програм з прикладних наук та інженерії. Учасники туру мали можливість ознайомитися з академічним середовищем та дізнатися більше про можливості навчання в цьому університеті від представника та студентки UniverPL.

 

Наступним університетом у програмі був Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, один з найстаріших та найпрестижніших ВНЗ в Польщі. Абітурієнти мали змогу задати питання представнику навчального закладу, дізнатись про широкий вибір академічних програм у різних галузях знань, включаючи гуманітарні та природничі науки. 

 

Наступна зупинка в освітньому турі була  Politechnika Lubelska, одна з провідних технічних університетів у Польщі. Майбутні студенти отримали можливість познайомитися зі спеціалістами та професорами цього університету, дізнатися про академічні програми в галузі інженерії, архітектури та інформаційних технологій. 

 

 

Останнім місцем, яке відвідали у Любліні , був гуртожиток.  TBV – це сучасний гуртожиток, який надає комфортне проживання студентам. Учасники туру мали можливість оглянути кімнати. Презентація TBV надала інформацію про тарифи, типи кімнат та житлові умови, що допомогло їм зробити більш обґрунтоване рішення стосовно майбутнього проживання. 

 

Додатково учасники освітнього туру вирушили на екскурсію по Старому місту Любліна. Цей чарівний історичний район, здатний зачарувати будь-кого. Всі мали змогу познайомитися зі спадщиною міста, культурою та його архітектурою.

 

Саме так пройшов перший день освітнього туру команди UniverPL у Любліні.  Учасники туру насолоджувалися кожним моментом, готуючись до наступних заходів, які обіцяють бути ще більш захоплюючими.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію