Огляд ВНЗ: Академія Леона Козьмінського - Univer PL

Огляд ВНЗ: Академія Леона Козьмінського

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Академія Леона Козьмінського (Akademia Leona Kozminskiego) знаходиться у Варшаві та є найкращою бізнес-школою у Східній Європі.

У рейтингу Perspektywy посідає перше місце серед приватних ВНЗ Польщі.

Що вирізняє його серед інших університетів?

  • підхід до студентів, які не просто вивчають теорію, є креативними та мають великий потенціал;
  • професорський склад, що має багато досвіду;
  • акредитації ВНЗ, що визнаються у всіх країнах;
  • отримання диплому, який визнається в усьому світі;
  • найсучасніше оснащення для навчання, адже міжнародним центром знань і дослідницьким центром у галузі менеджменту, фінансів, економіки, права та суміжних галузей.

Чим приваблює вступників?

Має цікаву та своєрідну атмосферу, для тих хто цікавиться сферою бізнесу.

Якщо ми говоримо про навчання, воно готує до життя, тому Академія і є такою популярною.

Навчання проходить як польською, так і англійською мовами, адже половина студентів, власне, іноземні студенти, що часто обирають саме англомовне навчання.

Популярні напрямки навчання:

  • Менеджмент і штучний інтелект (програма, яку обирають вступники, дивлячись у майбутнє);
  • Фінанси (присутня у всіх акредитаціях);
  • Big Data Science (має багато партнерських компаній, що співпрацюють зі студентами).

Можливість обрати програми подвійного диплому:

  • менеджмент
  • фінансовий менеджмент

Обираючи таку програму студенти  мають можливість семестр чи більше навчатися, крім Академії  Козьмінського, ще й в партнерському навчальному закладі, а по завершенню отримати дипломи двох ВНЗ.

ERASMUS+

Академія Леона Козьмінського співпрацює з понад 200 партнерськими університетами за кордоном, до яких студенти, що беруть участь в програмі обміну студентами, мають можливість поїхати до навчального закладу іншої країни, практикувати свою англійську, адже умовою програми є знання саме англійської мови.

Вимоги для вступу

Головна вимога — це знання мови на рівні В2, польської чи англійської, відповідно до обраного напрямку навчання, з наданням сертифікату  про рівень знання мови.

На англомовне навчання необхідно надати будь-який з міжнародних сертифікатів (IELTS, TOEFL, Cambridge).

Обираючи польськомовне навчання, необхідно,  пройти вступну співбесіду з представниками Академії.

Для магістерських програм необхідно додатково пройти вступний тест.

Загальна вимога — збір необхідних документів, враховуючи свідоцтво про отримання середньої освіти (для вступу на бакалаврат) чи диплом бакалавра (для вступу на магістратуру).

Результати іспитів ЗНО/НМТ не враховується при вступі, але додають балів, якщо вступник має намір подаватися на програми знижок чи стипендіальні програми, які передбачені у навчальному закладі.

Перед навчальним роком  Академія Леона Козьмінського разом з UniverPL проводить  курси польської та англійської мов.

Як облаштований ВНЗ?

Будівля Академії є сучасною, повністю оснащена всім необхідним для навчання — мультимедійними авдиторіями, є актові зали та комп’ютерні лабораторії.

Поряд з кожною авдиторією розміщується планшет, де повністю розписана вся інформація щодо розкладу запланованих лекцій в ній, в яких групах, щоб студенти могли легко орієнтуватися.

Великі авдиторії для виконання групових проєктів оснащені  мікрофонами, адже це зручно під час презентації проєктів. 

Відомі світові компанії, такі як Logitech, Huawei співпрацюють з Академією та  облаштовують навчальні авдиторії у навчальному закладі з сучасним технічним оснащенням, де можна проводити заняття як онлайн, так і офлайн. 

Студенти можуть використовувати у процесі навчання фінансову лабораторію на основі технологій Bloomberg, а також, кімнату для симуляції судових засідань.

На всій території університету є бездротовий доступ до Інтернету.

Бібліотека дуже простора та налаштовує студентів до процесу навчання, пропонує онлайн-систему доступу до каталогу. Є читальний зал та облаштована додатковими міні-кімнатами для виконання групових проєктів чи індивідуальної роботи студентів, які потребують тиші, щоб мати можливість сконцентруватися на виконанні завдання. Для порівняння, атмосфера нагадує офіс Open Space з переговорними кімнатами для проведення нарад.

Їдальня

В університеті, звісно ж, знаходяться місця для відпочинку та для смачного обіду, що розташовані в декількох корпусах університету. Приміром, в атріумі корпусу C є спеціальна обідня зона. А також, на території закладу розташовані автомати з продажу холодних і гарячих напоїв і снеків.

Проживання

Навчальний заклад співпрацює зі студентськими гуртожитками різних рівнів.

Студентське життя

Навчання проходить інтенсивно, але завжди є час на  суспільне життя. Студентське життя різноманітне, адже Академія пропонує широкий вибір студентських кіл (гуртків), учасники яких працюють над тематичними проєктами, виїжджають на конференції, виставки до інших міст.

Навчальний заклад підтримує всі ідеї, що пропонують студенти, і не лише пов’язані з наукою. Це можуть бути і бізнес ідеї, і розважальні заходи. Викладачі  також підтримують ідеї студентів.

Детальну інформацію про вступ до Академії Леона Козьмінського, можна дізнатися у контакт-центрі Українського-Польського Центру Освіти UniverPL.

За актуальною інформацію можна слідкувати, підписавшись на соціальні мережі компанії UniverPL.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію