Напрямок навчання Дієтологія в Університеті Інженерії та Охорони Здоров’я (WSIiZ) - Univer PL

Напрямок навчання Дієтологія в Університеті Інженерії та Охорони Здоров’я (WSIiZ)

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Нещодавно  UniverPL  відвідали день відкритих дверей в Університеті Інженерії та Охорони Здоров’я у Варшаві (WSIiZ). А саме нас зацікавив напрямок навчання Дієтологія (Dietetyka).

Представники напрямку розповіли про нього і продемонстрували, як проходять заняття. Наголосили, що це наука, яка потребує професійних знань, щоб працювати, не шкодячи здоров’ю людини.

Напрямок Дієтологія має два піднапрямки, які може обрати вступник:

  • прикладна дієтологія
  • клінічна дієтологія

Після навчання на напрямку клінічної дієтології, де акцент навчання сконцентрований, власне,  на аналізі хвороб, випускники можуть обрати роботу в медичних закладах. Випускники можуть складати правильне харчування, знаються на впливі вживання ліків з різноманітними продуктами чи суплементами, можуть проводити дієтотерапію за показниками організму.

Майбутні фахівці прикладної дієтології мають можливість знайти себе в роботі, приміром, зі спортсменами чи проводити свою приватну діяльність дієтолога. Розуміються на видах дієт та особливостях їх застосування  у людей різного віку з визначеними фізичними параметрами організму та харчовими вподобаннями.

На напрямку  Дієтології працюють викладачі, які тривалий час професійно практикують. Зокрема, практикуючі дієтологи  мають багато кейсів для розбору на заняттях зі студентами.

Після завершення навчання випускники повністю підготовлені до професії.

Університет оснащений необхідним обладнанням для навчання. Студенти опановують програмне забезпечення ALIANT та KCALMAR, за допомогою яких навчаються створювати та аналізувати дієти, з урахуванням харчових уподобань та стану здоров’я “пацієнтів” (кейсів) практичних занять. Також, проходять практичний курс  роботи з аналітиками складу тіла людини, вивчають та аналізують отримані параметри, використовуючи дане обладнання.  

Для практичних занять, пов’язаних із приготуванням страв, які розробляють під час створення дієт, університет оснащений професійною кухнею з необхідними приладами.

У фітнес-залі проводяться практичні заняття, що поєднують знання впливу самопочуття, стресу, дієти на фізичний стан  людини. Студенти практикують відповідні фізичні вправи, які потім застосовують у своїй практичній діяльності. 

Детальну інформацію з питань вступу на напрямок Дієтологія в Університеті Інженерії та Охорони Здоров’я у Варшаві (WSIiZ) можна отримати в контакт-центрі Українсько-Польського Центру Освіти UniverPL.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію