Міжнародний студентський квиток - Univer PL

Міжнародний студентський квиток

Життя в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

ISIC (International Student Identity Card) – це єдине визнане міжнародне посвідчення, яке підтверджує статус учня/студента в усьому світі та відкриває світ знижок та привілеїв, акцій та спеціальних пропозицій.

Коли та як виникла ідея створення міжнародного студентського квитка?

Після Другої світової війни лідери міжнародного студентського руху усвідомили те, якими важливими є міжнародні молодіжні контакти. Студентська спільнота зрозуміла, що досягти глобального взаєморозуміння можливо за допомогою культурного обміну та подорожей. 

Тож, наприкінці 50-х років XX століття виникла ідея про створення єдиного документа, що підтверджує статус студента по всьому світу. В кінці 60-х цю ідею реалізували і створили Міжнародну студентську картку ISIC.

Які переваги мати картку ISIC?

Знижки на авіаперельоти, проживання в готелях і хостелах. Відвідування зі знижками кінотеатрів, аквапарків, закладів культури, центрів розваг. Знижки в кафе, ресторанах і барах.

Привілеї на додаткову освіту, мовні курси, тренінги та майстер-класи. Знижки на покупку турів, страхування і навчання за кордоном. Безкоштовний вхід у музеї, театри і культурні центри світу, адже картка дійсна в більш ніж 130 країнах.

Як отримати ISIC?

Ціна звичайної міжнародної студентської картки – 29 злотих.

Також можна замовити картку із страхуванням від нещасних випадків, ціна такої може бути 69 та 99 злотих. Детальніше про все це є на сайті ISIC

Замовити картку можна на тому ж офіційному сайті, або ж подивитися, де у вашому місті Польщі є точки, в яких виготовляють на місці.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію