Куди поступити без ЗНО та іспитів у 2015 році? - Univer PL

Куди поступити без ЗНО та іспитів у 2015 році?

Проголосуйте!
0 / 0
Нещодавно пролунав останній дзвоник у школярів, хтось зі студентів закінчив бакалаврат і тепер стоїть питання про подальші важливі життєві кроки: що робити далі.

Багато абітурієнтів протягом цього року зверталися та звертаються до компанії UniverPL за допомогою по підготовці та вступу у вищі навчальні заклади Польщі. Але є і велика частина тих, хто лише зараз замислюється над своїми планами щодо подальшої освіти, яке вплине на усе їхнє майбутнє. Спілкуючись з багатьма цьогорішніми випускниками шкіл у даний період, ми розуміємо, що багато хто знаходиться навіть у паніці і розчарований: не здав ЗНО – куди тепер поступити? який вуз прийме без ЗНО? куди можна поступити без вступних іспитів? Що робити, якщо я не здав зно? Чи можу я поступити в польський вуз не знаючи мову? Чи не пізно ще поступати закордон? До якого періоду приймають документи польські вузи ? чи щж не пізно цього року отримати вищу освіту у Польщі ? – таких питань дуже багато і вони усі подібні.

Відразу хочемо заспокоїти таких абітурієнтів – ви ще встигаєте поступити до вузів Польщі цього року! Мало того, наша компанія буде проводити набір абітурієнтів (з початком навчання 1 жовтня 2015 року) практично до кінця літа.

І, насправді, варіантів є безліч:

Варіант №1. Не здав ЗНО, не знаю польської мови, шукаю бюджетний варіант навчання, ще не маю закордонного паспорту.

Зверніть відразу свою увагу – що жодних іспитів при вступі у вузи Польщі здавати не потрібно (лише на творчі напрямки: архітектура, музика).У цьому випадку UniverPL може запропонувати вам кілька з 14 вузів, куди вас приймуть. Перш за все, слід розуміти, що результати ЗНО не вимагає жоден вуз Польщі. Вивчити мову ви ще встигаєте – так як до початку навчання лишилося кілька місяців (можна розпочати вчити мову ще в Україні з репетитором або поїхати на інтенсивний курс польської мови до Польщі). Крім того, вузи, які ми вам запропонуємо, досить лояльно ставляться до абітурієнтів, які не встигли вивчити польську мову – вам нададуть можливість довчити її під час навчання. В середньому, навчання у таких вузах буде коштувати від 730 до 1200 євро за рік навчання (українським випускникам шкіл на бакалавраті потрібно вчитися в Польщі 3 роки, а студентам з дипломом бакалавра на магістратурі – 2 роки). Таких вузів ми наша компанія запропонує Вам 3-4 на вибір з величезним переліком напрямків та спеціальностей: туризм, менеджмент та управління, міжнародні відносини, інформатика, фізіотерапія, косметологія, адміністрація, політологія, педагогіка, європеїстика, фінанси та бухгалтерський облік, соціологія, журналістика та ін.. Крім вартості самого навчання, студенти з України в Польщі в місяць витрачають на харчування та житло в середньому від 250 до 450 євро на місяць (в залежності від міста та умов проживання). Щодо закордонного паспорту – наша компанія також порадить Вам, де його можна зробити за 2 робочі дні за помірну ціну. Також слід пам’ятати, що чоловіки отримають відстрочку від армії на період навчання, навіть при вступі у польський вуз – потрібною довідкою для воєнкомату ми Вас забезпечимо.

Варіант №2. Трішки знаю польську мову (рівень А1-А2)

Як ви вже зрозуміли, про ЗНО – польські визи його не вимагає. Ситуація подібна як і з першим варіантом, єдину – у цьому випадку ми вам запропонуємо 6-8 варіантів з вузів, з якими ми офіційно співпрацюємо. Потрібно буде просто довчити мову до початку навчання.

Варіант №3.  Добре знаю польську або англійську мову (на рівні В1-В2)

У такому випадку до вашої пропозиції практично усі вузи з якими ми співпрацюємо.

Щодо питання оформлення, перекладу документів, підбір житла, відкриття візи чи перевезення на навчання – Вам взагалі хвилюватися не потрібно – все це за Вас зробить Українсько-Польський Центр Освіти «UniverPL». Тому, не варто впадати у відчай – кожен з Вас ще цього року зможе стати студентом європейського університету та якісно побудувати своє майбутнє. Тепер Вам не потрібно втрачати цілий рік, щоб стати студентом – у Вас все вийде ще цього року.

А з чого ж розпочати? Перш за все заповніть анкету абітурієнта, а далі наші менеджери крок-за-кроком скерують Вас у потрібному напрямку.

Чекаємо на Вас!

 З повагою,
колектив UniverPL

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію