Ідеї новорічних подарунків - Univer PL

Що подарувати друзям?

Життя в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

З наближенням зимових свят виникає щорічне питання: “Що подарувати друзям?” Можливо, це має бути корисна річ для повсякденного життя, що значно полегшує буденність студента. Чи мила “дрібничка” з ювелірного салону. Або ж, власноруч виготовлений аксесуар, який буде найціннішим подарунком, бо матиме частинку  душі того, хто його створював. У будь-якому випадку, підбір для кожного буде індивідуальним.

Молодь часто влаштовує напередодні свят гру в “Таємного Санту”, коли в колі друзів всі готують подарунки для когось, чиє ім’я дістали у жеребкуванні. В такій забаві ніхто не залишиться без гостинця та без уваги.

Гаджети

Останнім часом вони є чи не  найпопулярнішими при виборі святкового презенту. Тут фантазія може бути нескінченною.  Можна обрати омріяний iPhone найновішої моделі та аксесуари до нього. Незамінним буде, також, пристрій для бездротового заряджання, або ж PowerBank з великою ємністю, враховуючи, що життя студента “проходить”, саме, в телефоні. Чи графічний планшет для творчої особистості. Майже всі студенти є меломанами або прослуховують аудіо книги, тож, бездротові навушники  будуть ідеальним вибором. А для тих, хто віддає перевагу особистому читанню літератури, незамінним стане електронна книга. Така річ, як багатофункціональний смарт-годинник може, навіть, “слідкувати” за фізичним станом власника, підказувати коли час прокидатися чи займатися спортивними вправами.

Технології не зупиняються на місці, постійно розвиваються. Вибір залежить від “розміру гаманця”.

Спортивні

Здоровий спосіб життя завжди був актуальним. І прихильників його серед молоді чимало. Основною складовою такого способу є не лише раціональне харчування, режим сну, а й фізична активність. У кожного свій улюблений вид спорту: біг на біговій доріжці чи тягання заліза в тренажерному залі, заняття йогою чи екстремальними видами спорту.

Тож, подарунок для фанатів фітнесу теж може бути різноманітний: каремат для занять, ролик для самомасажу, окуляри для плавання зі спеціальними лінзами для периферичного зору,  шкарпетки зі спеціально розробленими технологіями, рукавички для тренувань з вагою чи, навіть, підлогові бруси.

А як щодо ковзанів, сноуборду чи аксесуарів для зимового активного відпочинку?

“Теплі” подарунки

Якщо не загострювати увагу на тому, як працює терморегуляція людського організму, а просто прийняти той факт, що є люди, котрим взимку постійно холодно, можна замислитися саме над вибором зігріваючих подарунків. І це не лише вовняні шкарпетки чи светр ручної роботи з візерунком оленів чи Санти. Наприклад, теплі навушники, що створюють не тільки для дітей, а й для дорослих з вбудованими в них аудіо навушниками.

Що раніше було новинкою, та зараз є розповсюдженим сезонним товаром, то це грілки для рук. Моделі існують різноманітні. Можуть бути 2-в-1 – з функцією зарядного пристрою до смартфону, коли морозного дня гаджет швидко гасне.

А може, електрична ковдра, яка точно не виглядає як медичний засіб. Якщо пошукати варіанти, знайдеться щось стильне від креативних дизайнерів.

Емоції у подарунок

У випадках, коли вже всі ідеї використані, а нові вигадати непросто, можна скористатися підказками фірм, котрі спеціалізуються на організації “подарунків” – влаштовують сеанси у SPA-салонах, майстер-класи з гончарства, молекулярної кухні, стрільби зі зброї, скелелазіння та ще багато іншого.

Або влаштувати спільну святкову фотосесію, можливо навіть, у новорічну ніч.

Чи придбати квитки на концерт відомого гурту.

Тематичний святковий декор

В передноворічний час багато магазинів мають пропозиції різноманітного святкового декору. І тут завжди є варіанти на будь-який смак: свічки, посуд, різдвяні віночки, підвіски, декор з натуральних матеріалів. Перелік не має кінця. І завжди виникає  бажання придбати щось нове для святкового настрою. Наприклад, купуючи кожного року по новій ілюмінаційній гірлянді, за кілька років можна мати неповторне святкове помешкання чи подвір’я будинку. А якщо ще й декор завжди в одному стилі вибирати – можна власноруч організувати святкову фотозону для друзів.

Часто на різдвяних ярмарках бувають продавці з витворами ручної роботи. Саме там є можливість знайти оригінальні ялинкові прикраси, декоративні підвіски, текстиль для тематичного сервірування столу, сніговики, гноми чи інші милі дрібниці для затишку в оселі.

Та яким би не був подарунок, головне з добрим серцем підійти до його вибору. А серйозність чи креативність будуть помічниками в цьому процесі.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію