Другий тиждень мовного табору 2023 - Univer PL

Другий тиждень мовного табору 2023

Вивчення польської мови
Проголосуйте!
1 / 5

Другий тиждень літнього мовного табору з UniverPL виявився ще більш насиченішим для всіх його учасників. Діти продовжують вдосконалювати свої мовні навички, вивчаючи польську та англійську мови завзято та з ентузіазмом. 

Гнучкий розклад у мовному таборі було продумано таким чином, щоб забезпечити учасникам належний відпочинок та уникнути перевантаження  від інтенсивних занять. 

На групових заняттях, які проходять зранку, учні навчаються і швидко засвоюють нову інформацію, мають значний прогрес вже після другого тижня такого підходу. Один із ключових аспектів – це тестування, яке відбувається щотижня і допомагає учасникам відстежувати власний прогрес у вивченні мови та визначити напрямок подальшої роботи.

Під час другого тижня перебуваня у Літньому таборі, молодь також має чудову можливість досліджувати і пізнавати Варшаву. У понеділок, наприклад, була захоплююча екскурсія до Muzeum Powstania Warszawskiego, де всі мали можливість поглибити своє розуміння історії Польщі.

У вівторок відбулась презентація від представників Університету Екології та Управління, де вони отримали інформацію про можливості навчання та майбутніх професій. Відвідування університетів є невід’ємною частиною програми табору.  

Середа принесла дітям можливість розслабитися після навчання. Було організовано похід у кіно на фільм “Оппенгеймер” англійською мовою з польськими субтитрами. Це була відмінна можливість не лише розважитися, але і вдосконалити навички аудіювання та розуміння мови. Вечір виявився особливо приємним завдяки дискотеці для всіх бажаючих. Ритмічна музика та хіти викликали справжній позитивний заряд.

Четвер – це був день відкриттів. Діти відвідали Гуманітарно-суспільний університет SWPS, де вони змогли відчути атмосферу навчального закладу та дізнатись про можливості вступу, спеціальності та багато іншого. У вечірній час вони взяли участь у майстер-класі бразильських танців, який приніс всім неймовірні емоції та враження.

П’ятниця виявилася незвичайною та магічною. Діти відвідали мультимедійні фонтани, оточили себе неймовірною атмосферою світлових ефектів та захоплюючої вистави. 

В цей weekend, ми вирішили згадати про найкращі миті дитинства та вирушити на батути. Веселощі та запал супроводжували молодь як в період стрибків, сальто, різних трюків, так і після них, адже ніщо не викликає такого позитиву, як відліт і легкість у повітрі.

Неділя видалася науково-пізнавальною. Учасники табору відвідали Centrum Nauki Kopernik, де занурилися у світ науки та досліджень, розгадували головоломки та експериментували.

Другий тиждень у таборі з UniverPL пролетів надзвичайно швидко та яскраво. Діти продовжують вивчати мову та знайомитися з культурою Польщі, розкриваючи для себе нові можливості та горизонти. Незабаром буде третій тиждень, і ми знову готові ділитися тим, що відбувається – залишайтеся з нами!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію