День народження UniverPL - Univer PL

День народження UniverPL

Інші теми
Проголосуйте!
5 / 5

12 років ми залишаємось відданими своїй справі та своїм принципам, і завжди стараємося досягти найкращих результатів. Ми зробили неймовірні кроки в освітній сфері. Кожен рік – це нові виклики, нові перемоги і невичерпні можливості для нашої команди. 

Наша місія залишається незмінною — бути лідером та надавати бездоганний сервіс у сфері підготовки та вступу до навчальних закладів Польщі. Ми не стоїмо на місці, завжди старанно працюємо та рухаємося вперед, удосконалюючи наші послуги. 

За цей час ми бездоганно організували безліч освітніх турів, мовні табори та курси польської мови. Як наслідок – маємо тисячі задоволених студентів та їх батьків. Дякуємо всім за теплі слова та позитивні відгуки, які мотивують нас щодня ставати кращими. Ваш комфорт – наша головна нагорода!

Нам довіряють! Команда завжди на зв’язку, а особливо координатори, які на звʼязку навіть 24/7.

Болить зуб? – Не біда, вони сходять разом із тобою до стоматолога.

Чи, можливо, є проблеми з документами? Це теж не проблема, тобі допоможуть. Координатори – це ваші перші друзі в Польщі. 

UniverPL завжди прагне допомагати тим, хто цього потребує. Ми активно волонтеримо, починаючи з 2014 року і по сьогоднішній день. Завдяки тому, що ви обираєте нас, ми маємо змогу підтримувати наших захисників. Оскільки, кожен з вас, оплачуючи наші послуги, автоматично долучається до благодійного процесу. Щомісяця ми перераховуємо частину коштів на потреби Збройних Сил України.

Наша історія – це історія успіху наших клієнтів, і ми вдячні за можливість бути вашими провідниками у світ якісної європейської освіти. Разом ми будуємо майбутнє, де кожен має можливість реалізувати свій потенціал. 

Вперед, до нових вершин разом! 

UniverPL.Різниця є!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію