Де відпочити у Польщі: курорти, бронювання - Univer PL

Де відпочити у Польщі: курорти, бронювання

Життя в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Сесія добігає кінця, літо вже у розпалі, тож саме час вирішити: де та як провести цю пору року!

Європа – багата на місця відпочинку. Південні морські узбережжя, старовинна архітектура у кожній країні, гірські курорти – кожен знайде для себе щось своє. Проте Польща є не менш вражаючою країною для відпочинку. Влітку можна як насолодитися красою балтійського моря, так і поринути у красу гірської місцевості.

Популярні пляжні курорти Польщі

Гданськ (Gdańsk) – це не тільки чарівне історичне місто з визначними місцями, а й відомий польський курорт. Найбільш популярні пляжі: Brzeźno i Stogi. Звичайно, вони знаходяться не в самому центрі міста, але на трамвайчику від центру їхати зовсім недовго.

Гдиня (Gdynia) – молоде містечко у Польщі. На початку ХХ століття – це було звичайне рибальське село, і тільки після Першої Світової війни тут почало зводитися місто. Там панує дуже розслаблена і приємна атмосфера, якою вона і повинна бути у портовому місті.

Сопот (Sopot) – це містечко розташоване між двома чудовими містами: Гданськом і Гдинею, на мальовничому узбережжі Балтійського моря. Завдяки чудовим піщаним пляжам, цей курорт відомий в Європі ще з початку 19 століття. Пляж в Сопоті дуже чистий і широкий, з ніжним пісочком, протяжністю понад чотири кілометри.

Колобжег (Kołobrzeg) – найбільший і найпопулярніший курорт центральної частини Балтійського узбережжя Польщі. Тут ідеальні умови для відпочинку та лікування – чисте море, просторі піщані пляжі, ліси, озера й особливий мікроклімат! На 12-кілометровому піщаному пляжі знайдеться місце всім.

Владиславово (Władysławowo) – польський курорт, який знаходиться на хельському півострові. Тут свіже повітря й обладнані, чисті пляжі. Більш того, повітря на цьому курорті має лікувальні властивості, оскільки воно насичене йодом!

Криниця Морська (Krynica Morska) – найбільш східний курорт Польщі, знаходиться на вузькій смузі землі – Віслінській косі. Це місто, заховане серед лісів, оточене з обох боків водою. Пляж проходить через зелений і ароматний ліс. Тільки будьте уважні прогулюючись побережжям: можна натрапити на паркан, за яким вже Калінінградська область!

Також, серед популярних курортів: Mielno, Hel, Łeba, Stegna, Jastrzębia góra, Międzyzdroje та ін.

Курорт Сопот

Панорама Гданська

Польські гори влітку

Татри (Tatry). Найбільш популярний напрямок серед туристів у Польщі. Нереально красиві краєвиди, безліч цікавих пам’яток та близько гірське місто Закопане. Комфортною прогулянкою можете дістатися до Морського Ока, Каспрового Верху чи гірського масиву Гевонт – найбільш популярні туристичні місця. Татри є ідеальним місцем, якщо любите різноманітні розваги: в перший день можна погуляти по долинах, на другий – відпочити на озері, третього дня підкоряти гірські масиви, а ввечері відпочити у місцевій корчмі.

Бещади (Bieszczady).  Це місце, яке приваблює людей протягом багатьох століть, оповите таємницею та магічною красою. Саме тут ви зможете насолодитись спокійним відпочинком, прогулюючись полонинами та стежками, які приведуть вас до не надто високих, але чудових гір.

Свентокшиські гори (Góry Świętokrzyskie). Перш за все, відомі завдяки заповідникам і паркам. Якщо вам до вподоби високі вершини, то рекомендуємо обрати Татри, а якщо хочете побачити дивовижний шматочок історії, то вам сюди!

П‘єніни (Pieniny). Тут ви знайдете розваги для кожного, а найпопулярніша – сплав по річці Дунаєць. Кілька годин проведених на річці, під цікаві історії про це місце – на 100% наповнять вас приємними враженнями та незабутніми емоціями. На перший погляд П’єніни не вражають своїми розмірами, але вони є одними з наймальовничіших куточків Польщі.

Судети (Sudety). Знаходяться у південно-західний Польщі. Саме звідси витікають такі річки як: Дунай, Єльба, Одра. Багато туристів їздять сюди оздоровитися, хімічний склад вод допомагає боротися з багатьма хворобами.

Закопане – центр “зимового всесвіту” у Польщі

Де забронювати житло в Польщі?

Також можна знайти житло на OLX.pl, але будьте обережні з аферистами.

Найкращі пропозиції: найдешевші квитки, готелі є на наступних ресурсах:

На цих сервісах зібрані всі актуальні варіанти квитків та бронювань в готелях:

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію