Де навчатися на спеціальності “Графічний дизайн” у Польщі? - Univer PL

Де навчатися на спеціальності “Графічний дизайн” у Польщі?

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
1 / 5

Графічний дизайн – це про створення графічних рішень для різних видів комунікації, таких як реклама, упаковка, веб-дизайн, ілюстрації та інше... це про те, як за допомогою кольорів, шрифтів, форм та образів донести до людей ідеї, які з першого погляду зацікавлять цільову аудиторію.

Графічні дизайнери сьогодні затребувані практично у всіх сферах. Фахівці можуть працювати з різними проєктами, включаючи:

  • розробку візуальної ідентичності для компаній;
  • створення рекламних оголошень, банерів чи флаєрів;
  • веб-сайти, веб-додатки, інтерфейси користувача та інші напрямки.

Які навички потрібні, щоб стати успішним спеціалістом?

Ця галузь вимагає креативності, технічних знань,  вміння працювати з різними графічними програмами та вкладатись у дедлайни. Дизайнери повинні мати розвинене почуття естетики. Тому, що візуалізація – це основна складова цієї роботи. Із цього витікає наступне – розуміння принципів композиції, типографії та поєднання кольорів.

Графічний дизайн об’єднує творчість та технічну майстерність, тому успішний спеціаліст має вправно володіти своїми професійними інструментами. Навіть із “заплющеними очима” працювати з графічними редакторами, наприклад, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign.

Чим зручна дана професія?

Маючи гарне портфоліо, графічний дизайнер може успішно будувати свою карʼєру з будь-якої точки нашої планети. Зазвичай, спеціалісти обирають працювати віддалено і не бути привʼязаним до одного робочого місця. 

“Бути босом дуже зручно”. У цій професії є багато переваг, від можливості працювати з різними проєктами, до встановлення особистого графіку роботи.

ВНЗ у Польщі, де є напрям “Графічний дизайн”:

  • Суспільна Академія Наук у Варшаві 
  • Університет Марії Кюрі-Склодовської в Любліні 
  • Нижньосілезький Університет у Вроцлаві 
  • Польсько-Японська Академія Інформаційних Технологій у Варшаві 
  • Академія Фінансів та Бізнесу Вістула
  • SWPS у Кракові

Графічний дизайн – це захоплююча галузь, яка вимагає поєднання творчості та технічних навичок задля створення ефективних графічних рішень. Попит на кваліфікованих спеціалістів кожен рік зростає, тому саме зараз у вас є час, щоб розпочати свою кар’єру в цій сфері.

А дізнатися більше про вступ до Польщі на дану спеціальність, ви зможете заповнивши анкету на сайті або зателефонувавши нам для консультації. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію