Чи можна ще цього року стати студентом? - Univer PL

Чи можна ще цього року стати студентом?

Проголосуйте!
0 / 0

Вступна кампанія до Польщі 2012/2013 підходить до завершення. Чи є ще у вас можливість вступити цього року до одного з університетів Польщі?

znak_pytannia
Багато вузів вже закінчили набір на навчання в середині літа. Перш за все це стосується державних університетів: Університет Марії Кюрі-Склодовської у Любліні, Краківський економічний університет та Люблінська Політехніка. Поступово доходить до завершення і вступна кампанія у недержавних вузах. Найважче зараз вступити в університети Польщі тим кандидатам, котрі не володіють взагалі польською або англійською мовою або не мають повного пакету документів.

Але все ж таки, якщо ви бажаєте вступити цього року, чи можна ще стати студентом? Українсько-Польський Центр Освіти «UniverPL» пропонує вам розглянути декілька варіантів по вступу, які доступні цього року, протягом серпня та вересня.

Якщо у вас є повний пакет документів та відповідний рівень володіння польською або англійською мовою, до вашого вибору і надалі лишаються усі недержавні вузи з якими співпрацює «UniverPL». Якщо ж у вас немає відповідного рівня по мові, ви можете обрати один з чотирьох університетів:

1. Університет суспільно-природничих наук ім. Вінцента Поля (м. Люблін) – цей вуз надає вам безкоштовну можливість покращити свої знання польської мови при університеті з 16 вересня (до цього часу бажано позайматися польською мовою з репетитором). У вас буде цілий семестр для мовної адаптації. Документи сюди можна подавати до кінця вересня (при умові, що не закриють набір за якимись напрямками).

2. Університет підприємництва та адміністрації (м. Люблін) – в цьому університеті ви зможете вивчити польську мову на курсах під час навчального процесу з жовтня. Сюди також можна подавати документи до кінця вересня.

3. Університет Менеджменту (м. Варшава) – цей вуз надає вам також можливість під час першого семестру адаптуватися і вивчити польську мову на платних курсах при вузі.

4. Академія Фінансів та Бізнесу Vistula (м. Варшава) – організовує 4-х та 8-ми тижневі курси польської та англійської мови у серпні та вересні. А при вступі на двомовну програму (англійсько-польська програма навчання) університет надає курс польської або англійської у подарунок. Ви також матимете цілий семестр для адаптації.

Серед представлених вузів є великий перелік напрямків та спеціальностей, які ви можете обрати – управління, адміністрація, туризм та готельно-ресторанний бізнес, фізіотерапія, філологія, соціологія, фінанси та бухгалтерський облік, міжнародні відносини, інформатика, косметологія та ін. Майбутній студент має зрозуміти одну просту річ: цього року ще є шанс вступити, головне максимально серйозно віднестися до вивчення іноземної мови у короткий термін (починати потрібно вже зараз) і при цьому не забувати про наполегливий підхід до навчального процесу з самого початку у жовтні.

З чого ж почати, якщо ви хочете ще цього року стати студентом? Перш за все, вам потрібно заповнити на нашому сайті анкету абітурієнт. Після цього, протягом тижня ви будете детально проконсультовані та записані на співбесіду. Після успішно пройденої співбесіди потрібно надати повний пакет документів. Зверніть увагу, що університети Польщі не вимагають результати ЗНО взагалі. Найголовніше, що ви повинні мати – український та закордонний паспорт, атестат (диплом), медична довідка (086-у) та фото. Після цього у вересні ви отримаєте з університету засвідчення про ваше зарахування, на основі якого зможете отримати візу. Українсько-Польський Центр Освіти «UniverPL» допоможе вам на кожному етапі вступу:починаючи від реєстрації, перекладу документів та відкриття візи, закінчуючи підбором житла, перевезенням на навчання та допомогою координатора протягом року.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію