Зустрічі для студентів першокурсників - Univer PL

Зустрічі для студентів першокурсників

Вступ
Проголосуйте!
4 / 5

Вступ-2025 до університетів Польщі триває!

Хочете, щоб Ваша дитина навчалася в університеті мрії? Ми готові допомогти зробити цей шлях максимально простим і зрозумілим. Наша команда професіоналів надасть всебічну підтримку на кожному етапі вступу до польського ВНЗ: від вибору навчального закладу до підготовки всіх необхідних документів. Дозвольте нам полегшити вашу вступну кампанію.

Ви отримаєте відповіді на питання:

– чи можливе безкоштовне навчання в Польщі?

– яким є навчання та освіта в Польщі для українців?

– чому часто обирають польські університети для навчання?

– курси польської мови для майбутніх абітурієнтів?,

та ще на багато питань, які виникають при прийнятті рішення про переїзд до Польщі.

 

А для студентів першокурсників, які щойно приїхали на навчання, пояснювальні зустрічі минулого тижня провели координатори компанії UniverPL у чотирьох польських містах: Люблін, Варшава, Вроцлав і Краків. Такі зустрічі проводяться щороку для наших „новоспечених”студентів з метою допомоги в адаптації в новій країні та ознайомленні з навчальним процесом.

Які теми обговорювалися на зустрічах?

Окрім найважливіших аспектів навчання та легалізації, молодь дізналася більше про студентське життя, зокрема про доступні знижки на проїзд та в різних закладах, корисні мобільні додатки, а також про основні обов’язки студента.

Варто зазначити, що першокурсникам надали цінні поради з побутових питань. Учасники зустрічі мали можливість звернутися до координаторів із запитаннями та отримати докладні відповіді.

Поради наших координаторів, перевірені роками та неодмінно допоможуть швидше освоїтися студенту в Польщі. Ми переконані, що підтримка на початкових етапах – це успішний старт у новому навчальному закладі.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію