Як вибрати університет у Польщі? - Univer PL

Як вибрати університет у Польщі?

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
1 / 5

Ви вступаєте в цьому році та не знаєте, який університет для подальшого навчання краще обрати? Якщо так, то читайте далі цю статтю.

Ми – команда UniverPL, вже протягом 13 років допомагаємо нашим українським абітурієнтам не тільки визначитися з навчальним закладом, але й надаємо всебічну підтримку на кожному етапі вступу до польського ВНЗ:

  • допомога в підборі університету та напрямку навчання
  • реєстрація абітурієнта в базі університету
  • збір та комплектація повного пакета документів для вступу
  • переклад документів за вимогами університету
  • підбір житла
  • трансфер до міста, в якому буде проходити навчання
  • допомога з легалізацією на території Польщі (віза або тимчасовий захист)
  • супровід координатора UniverPL під час першого року навчання

Підбір університету

Для того, щоб вибрати ВНЗ треба з’ясувати для себе кілька речей:

Яка спеціальність Вас цікавить?

Університети Польщі відомі своєю якісною освітою та європейським дипломом, але при цьому – вартість навчання залишається доступною. Важливо розуміти, що один навчальний заклад більше розрахований для здобуття крутих навичок у технічних спеціальностях, натомість інший – має сильніші сторони в системі навчання для гуманітарних напрямків. Наприклад, Вроцлавська Політехніка більше підійде для вивчення геоінформатики. А студентам, які хочуть удосконалити свої навички у сфері нових ЗМІ та журналістики, краще вибрати Університет Сівітас.

Де знаходиться університет?

Ознайомтеся із містом, у якому розташований університет мрії! Хтось віддає перевагу затишним містам, сповненим історії та культури, а інші прагнуть вже з першого курсу зануритися у світ сучасних технологій та диджиталізації – і кожен із цих шляхів має свої переваги.

Умови вступу до польського ВНЗ

Чи результати НМТ є обов’язковими в переліку документів для вступу в польський університет? Не завжди. Деякі навчальні заклади просять лише атестат про повну загальну середню освіту, іншим – важливо дізнатися ваш рівень знання мови за допомогою співбесіди, яку проводить працівник університету. Про такі речі наша команда завжди інформує.

 

Що таке Освітній тур з UniverPL?

Освітній тур це 5-денна подорож трьома містами Польщі (Люблін, Варшава, Краків), основна мета – екскурсії по найкращих польських ВНЗ і їх кампусах. Ми стартуємо зі Львова і вже далі вирушаємо у нашу чудову подорож найкращими європейськими університетами.

Запрошуємо вашу родину у 5-денний Освітній тур, який відбудеться 9.12 – 13.12.2024. Реєстрація триває – не пропустіть можливість вибрати омріяний університет за власними враженнями!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію