Вища Освіта в Польщі: від Мрії до Реальності з UniverPL - Univer PL

Вища Освіта в Польщі: від Мрії до Реальності з UniverPL

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
1 / 5

Отримання вищої освіти в Польщі – це крута можливість для українського студента. Але чи дійсно це доступно?

Компанія UniverPL вже протягом 13 років допомагає нашим абітурієнтам у здійсненні їхньої мрії – отримання диплома міжнародного зразка, який визнається в усіх країнах ЄС. Попри безліч позитивних відгуків щодо польської освіти, багато батьків все ще вагаються, чи варто відправляти свою дитину на навчання до Польщі. Це зумовлено декількома факторами:

  • Вартість навчання: „Освіта в Польщі дорожча, ніж в Україні”
  • Адаптація в новій країні: „Чи моя дитина зможе освоїтися за такий короткий період у новій країні? Це ж важко!”
  • Інша мова: „Вступна кампанія починається вже за 9 місяців, абітурієнт не встигне вивчити мову!”

Це дійсно вагомі аспекти при прийнятті рішення, де буде навчатися Ваша дитина. Задля того, щоб повністю розібратися в цій темі і прийняти виважене рішення, команда UniverPL вже має відповіді на ці питання!

Вартість навчання

Вартість навчання та проживання в Польщі значно нижча порівняно з багатьма західноєвропейськими країнами, але це випадок, коли ціна відповідає якості. Бакалаврат тут триває 3-3,5 роки, а магістратура – 1,5-2 роки. Після закінчення університету студенти мають широкі можливості працевлаштування в будь-якій країні ЄС.

Польські університети пропонують безліч грантів і знижок на навчання, що свідчить про підтримку активних і мотивованих студентів. Компанія UniverPL постійно відслідковує такі можливості та інформує своїх клієнтів.

Проживання також доступне – кампуси університетів оснащені сучасними гуртожитками, що забезпечує комфортні умови для життя і навчання.

Адаптація в новій країні

За цей нюанс уже потурбувалася команда UniverPL. Протягом першого року навчання наші координатори будуть супроводжувати студента і допомагатимуть йому у вирішенні питань, які його хвилюють:

  • Легалізація
  • Проживання
  • Похід до лікарів
  • Оформлення проїзних

Варто зазначити, що польський менталітет є подібним до нашого, тому Ваша дитина швидко адаптується і зможе насолоджуватись справжнім студентським життям.

Інша мова

Польська мова відноситься до тієї ж групи мов, що й українська, тому не є складною при вивченні.  На момент вступу, університети вимагають від абітурієнта знання мови на рівні В1-В2. За допомогою мовних курсів від UniverPL учень зможе вивчити польську мову до рівня В1+ за 9 місяців, а також підготується з нашими викладачами до вступної співбесіди в університет.

Це лише декілька питань, які виникають у абітурієнта і його батьків під час вступної кампанії в польські навчальні заклади. Компанія UniverPL завжди готова відповісти на хвилюючі Вас запитання і допомогти у їх вирішенні.

З нами Ваша дитина з легкістю опанує польську мову і вступить саме до того ВНЗ, про навчання в якому вона мріє. Наша ціль – надавати бездоганний сервіс з підготовки та вступу до навчальних закладів Польщі з метою отримання якісної європейської освіти. UniverPL – різниця є!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію