У Варшаві пройшов футбольний турнір «Ukraina-Polska 2012» - Univer PL

У Варшаві пройшов футбольний турнір «Ukraina-Polska 2012»

Проголосуйте!
0 / 0

23 – 25 листопада 2013 року Українсько-польський цент освіти «UniverPL» спільно з університетами-партнерами Варшави (Польща) організували товариський футбольний турнір «Ukraina-Polska 2012». Цей захід проводився вперше, та спрямований на підтримку молоді і спорту як в Україні так і в Польщі, обмін спортивним досвідом та гарними враженнями.

З польської сторони участь взяли 2 університети: збірна університету з міні-футболу, команда FC«VISTULA» від Академії фінансів та бізнесу VISTULA та футбольна збірна університету FC«WSM» від Університету менеджменту. З української сторони участь у змаганнях взяла команда з Рівного – FC «RIVES», що завоювала в цьому сезоні перше місце та вийшла до вищої ліги рівненського району.

Перша зустріч відбулася 24 листопада між командами FC «VISTULA» та FC «RIVES». Міні-футбольний матч (по 5 гравців на полі) проходив на базі спортивного залу Академії фінансів та бізнесу Vistula. Прогнозовано, перемогу з рахунком 12:2 здобув FC «VISTULA», який є золотим призером з міні-футболу між університетами Варшави. Наступна зустріч відбулася 25 листопада між командами FC «WSM» та FC «RIVES». Тут українська команда вже грала у зручному для себе руслі (по 11 гравців на полі) на стандартному сучасному полі під відкритим небом. Матч був досить цікавим та напруженим, після 90 хвилин гри рахунок був 3:5 на користь української команди.

У вільний від змагань час команда з рівного відвідала історичні пам’ятки Варшави, стару частину міста, новий центр та спортивну перлину – варшавський національний стадіон на якому пройшла півфінальна зустріч «EURO-2012».

Українсько-польський цент освіти «UniverPL» планує і в подальшому проводити подібні спортивні заходи спільно з університетами-партнерами та зробити турнір «Ukraina-Polska» щорічним заходом як в Польщі так і в Україні. Колектив «UniverPL» вдячний польським Університету Менеджменту та Академії фінансів і бізнесу Вістула за спільну підтримку даного проекту, це ще раз показує їхню не байдужість до української та польської молоді. Також окрема вдячність гравцям та тренерам FC «RIVES», FC «WSM» та FC «VISTULA» за хороший футбол та любов до спорту.

Пропонуємо до вашої уваги переглянути фотогалерею з даної події.
dscf2323dscf2582imag1814

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію